2013. április 8., hétfő

Chapter 15.~ Hirtelen azt sem tudtam, hogy mi van!

Sziasztok! Sikerült megírnom ezt a fejezetet is, hála Dórinak, mert Ő adta az ötletet hozzá. Neki kell köszönni! 
Várok megjegyzéseket, és lehet tetszikelni! NEM KELL KÓDOT ÍRNI, ÍGY ÍRJATOK KOMIT, hogy szerintetek, mi lesz:D Mellesleg kitettem egy szavazást, örülnék, ha MIDNENKI aki olvassa, szavazna. :)
xx 




HAROLD


*~*~*

    Őszintén szólva meglepődtem  Eleanor Calder viselkedésén. Teljes mértékben azt hittem, hogy elszalad, esetleg sikítozik, vagy rosszabb, egyenesen a médiához megy. De nem! Eleanor, - mint kiderült - tökös egy csaj, ráadásul megbízható is.
Az egész tegnapi napot velünk töltötte, és hagyta, hogy kiöntsük neki a lelkünket, hogy milyen egymásban lenni. Volt, hogy nevetett, volt, hogy vigasztalt. A lényeg, hogy velünk van, és senkinek nem mondd semmit. Louis kicsit paprikás volt ránk, hogy ennyire 'összemeledtünk' a barátnőjével, de megnyugtattuk, hogy csak barátok vagyunk, semmi több. Mi tiszteletben tartjuk, hogy Louisé Eleanor. Mellesleg nekem amúgy sem jön be.
Egy nagy sóhajt hallattam, és kinyújtóztam a kanapén. Elzsibbadt végtagjaim ropogva engedelmeskedtek agyamnak. Ideje lesz felkelni, és felhívni Billt, a menedzserünket, és közölni vele, hogy mondja le a következő két hétben megrendezésre kerülő stúdiózást, mert "Louis beteg lett", és megváltozott a hangja. Igazából, a test csere miatt mondunk le minden, ami a következő két hétben történt volna, mert így nem vagyunk hajlandók bevállalni a dolgokat. Veszélyes lenne.
Felálltam, majd előkotortam zsebemből a telefonomat, majd tárcsáztam Bill számát. Egy negyed órás magyarázkodás után, sikerült megértetni vele, hogy halasztani kell a dalok felvételét. Bill ragaszkodott hozzá, hogy Louishoz kiküldje a legjobb orvost, de leráztam azzal, miszerint már van orvosa, és csodákra képes a fickó.
A telefonomat magam mellé dobtam, majd újra hátradőltem a kanapén. Alig telt el öt perc, valaki letrappolt a lépcsőn, s a kanapé besüppedt mellettem.
- Hazza, én elmentem a Nando'sba, gondoltam szólok, nem akarom elrabolni a testedet - villantotta rám göndröcskés mosolyomat.
- Menj, de vigyázz rám - kacsintottam, majd a távirányítóért nyúltam, és bekapcsoltam a készüléket, s kapcsolgatni kezdtem. Niall még egy cinkos vigyort villantott, majd a bejárati ajtó nyitódott, s csapódott.



NIALL


   Szinte szökdécselve hagytam el a házat, s pattantam be a kocsinkba, s indultam el a legközelebbi Nando's felé. Már alig várom, hogy a mennyei csirke falatokat érezhessem a számban, s ízlelő bimbóim újra beindulhassanak. Hm, de régen voltam már Nando'sban, az utóbbi három hétben tuti nem. Ha jól emlékszem, ebben a hónapban most megyek először.
Egy jó negyed órás kocsikázás után, leparkoltam az egyik szabad helyen, majd bementem a gyors étterembe. Beálltam a sorba, közben pedig a kapucnit a fejemre húztam. Nem nagyon örülnék neki, ha valaki felismerne. Mihelyt sorra kerültem leadtam a rendelésemet, s már kaptam is az ízletes falatokat. Összefut a nyál a számban, ha már csak a levegőbe szagolok.
A tálcámra pakolták a táplálékot, és italomat. Elővettem a hitel kártyámat, majd odanyújtottam a csajnak. Mosolyogva húzta le, majd adta vissza. Azonnal felkaptam a tálcámat, majd elindultam vele egy szabad asztalhoz. Az egyik eldugott sarokban húzódtam meg, majd kapucnimat levettem a fejemről, s tenyereimet dörzsölgetni kezdtem. Eldönteni nem tudtam, hogy melyik csirke mellbe harapjak bele először. Végül sikerült kiválasztanom egyet, s falatozni kezdtem. Néha megráztam Harry göndör fürtjeit, s a szokásos mozdulatával arrébb simítottam őket. Roppant idegesítőek, ha eszik az ember.
Lenyeltem az utolsó falatomat, majd megtöröltem a számat egy szalvétával. Óvatosan körbe pillantottam az éttermen, pár érdeklődő szem pár vizslatott. Nem nagyon figyeltem rájuk, inkább kortyolgatni kezdtem a kólámat. Miután megvacsoráztam, - hiszen már este fél hét is elmúlt, így már kint is sötét uralkodik, - kidobtam a papír poharat a kukába, s tálcát betettem abba a 'koszos tálca tárolóba', majd elindultam kifelé az étteremből. A kapucnimat feleslegesnek tartottam újra a fejemre húzni, így csak mentem a kocsi felé lehajtott fejjel. Nem akarom, hogy letámadjanak a rajongók. Mellesleg nem is vagyok önmagam. Hazza megölne ha őrült rajongók kitépnék a haját, vagy összekarmolnák a testét.
A kocsihoz léptem, majd a kulcsot a zárba dugtam, s elfordítottam. Épp, hogy ki akartam nyitni az ajtót, a fejemen egy éles ütést éreztem. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mi van! Most megölnek? Támadóm akadt, esetleg őrült fanok? A gondolataim egyre ködösebbek lettek, s belezuhantam a sötétségbe.




HAROLD


    A tévé zajára ébredtem. Fel sem tűnt, hogy elszundítottam. Megropogtattam elzsibbadt végtagjaimat, majd felültem, s a digitális órára pillantottam, ami fél nyolcat jelzett. Felálltam, s célba vettem a konyhát.
A konyhába Zayn, Liam, és Louis ült az asztalnál, s beszélgetést folytattak.
- Niall még nem ért haza?! - érdeklődtem, mivel sehol nem láttam testemet birtokló barátomat.
- Miért elment itthonról? Azt hittük a szobájában alszik! - rántotta meg egyszerűen a vállát Liam.
- Majd én megnézem - ugrott fel székéről Zayn, s már itt sem volt. Csak felsóhajtottam, majd kinyitottam a hűtőt, és kiemeltem belőle egy adag spagettit, majd a mikróba tettem, amint megmelegedett egy tányérra öntöttem, majd kivettem egy villát a fiókból, s leültem az asztal mellé.
- Jó étvágyat - mondta illedelmesen Liam, mire én csak biccentettem egyet.
- Nincs a szobájában - sétált be a konyhába Zayn, majd kihúzott egy széket, és lehuppant rá.
- Merre lehet?
- Próbáltátok már hívni? Elvileg elment a Nando'sba - nyeltem le a falatot, majd folytattam. - De az még hat előtt volt.
- Lehet, hogy leállt fotózkodni! - rántott vállat ismét Liam, majd a kezében tartott poharat forgatni kezdte.
- Veszélyes lenne, Niall nem bolond! Kezdek aggódni - simogatta jelentőség teljesen az állát Louis, én csak folytattam az evést.
Liam előkapta a telefonját, majd tárcsázta - gondolom - Niall számát. A fülénél tartotta két percig, s közben idióta Louis pofákat vágott.
- Kinyomta - emelte el a fülétől a mobilt, majd letette az asztalra.
- Mi a fene történhetett Niallel?! - kaptam fel a fejemet, majd belenéztem mind a három ijedt szem párba. Mellesleg az én testem van nála...


7 megjegyzés:

  1. most büszke vagyok magamra :D de komolyan...nem tudtam h vannak ilyen jó ötleteinm.....viszont nagyon szuperul megírtad pont ahogy elképzeltem

    VálaszTörlés
  2. Na erre nem számítottam! Jól elkezdted húzni a részeket! Fő a LASSÚSÁG!! Egyébként nagyon jó lett!! :'33
    Bogyeeszz *-* :33

    VálaszTörlés
  3. OMG!!
    Mondtam már, hogy imádom a történeted?
    Egyszerűen fantasztikus!Olyan jól írsz!!
    Tök jó lett ez a rész!Mondjuk, melyik nem? *haha*

    VálaszTörlés
  4. Szia!Most találtam rá a blogodra,és egyszereűen IMÁDOM!!!
    Nagyon jól írsz!!!Nagyon jó lett!
    Kövit,de hamar :)

    VálaszTörlés
  5. ISTENEM! Szegény Niall! Nagyon remélem hogy nem lesz semmi komoly baja! Imádom! Nagyon siess a kövivel! I'm a Linzer 4ever!!!! <3 :D

    VálaszTörlés
  6. Szegény Niall! Majd jól leütöm én is, aki ezt tette vele meg Harry testével. Nagyon remélem, hogy semmi komolyabb baja nem esik. Imádom, eszméletlenül írsz! Siess a kövivel! :) xx

    VálaszTörlés