2013. április 3., szerda

Chapter 14.~ - Mégis miből jönne rá, hogy Louis nem Louis?!


Aloha! Meghoztam a friss részt! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A 84 RENDSZERES OLVASÓT*__________________* Azt hittem leesem a székről, mikor megláttam! WOW!
Várom a megjegyzéseiteket a fejezettel kapcsolatban! Remélem, hogy MINDENKI komizik, mert NEM kell számot írni! :)
 Jó olvasást!


ELEANOR

    Elmosolyodtam, miközben megnyomtam a csengőt a srácok házán. Mégsem akarok 'kopogás' nélkül rájuk rontani, hiszen ez az Ő házuk, amit én tiszteletben tartok. Még egyszer megnyomtam a csengőt, mikor senki sem nyitott ajtót, majd leeresztettem szabad kezemet magam mellé, hiszen a másikban Louisnak szánt forró húsleves pihen egy műanyag edényben.
- Szia Eleanor! - nyílt az ajtó, s Zayn jelent meg előttem. Édesen rám mosolygott, majd beljebb tessékelt. Bent levettem a kabátomat, s a fogasra akasztottam. A cipőmet lerúgtam a lábamról, majd elindultam befelé a nappaliba.
- Sziasztok! - köszöntem a nappaliban táborozó fiúknak.
Louis a kanapén feküdt a répás pizsamájában. Körülötte papír zsebkendő hegyek feküdtek. Egy mosoly terült szét az arcomon, majd odamentem mellé, és egy puszit akartam nyomni az arcára, de hirtelen két kéz megakadályozott. Louis elkapta a vállamat, és eltolt magától. Hát ennek meg mi baja? Esetleg valami rosszat csináltam?
- Valami baj van? - érdeklődtem, majd kihúztam magamat.
- Dehogy, csak nem szeretném, hogy elkapd - szaladt át az arcán egy hamiskás mosoly, majd a nyakáig húzta a pokrócot. Felsóhajtottam, majd leültem mellé a kanapéra. Úgy nézett fel rám a takaró alól, mint egy rémült kisfiú, aki retteg a vihartól.
- Öhm, hát jó - feleltem, majd a hátam mögött álló Harryhez fordultam. - Harry, megtennéd, hogy beteszed a konyhába? Louisnak hoztam - tartottam felé a műanyag tálat.
- Hát persze - vette ki a kezemből Niall a tálat, s eltűnt a konyhába. Felhúztam a szemöldökömet, s úgy meredtem a konyha felé. Ez meg mi a fene volt? Hallgatnak egymás nevére is?
- Tudod, Eleanor ... - kezdett bele Harry, mire nekem magasabbra szökkent a szemöldököm. - Ma ilyen fordított nap van - motyogta, majd a szemembe nézett. - Egymás nevére hallgatunk.
Mintha a gondolataimban olvasott volna.. Kezdek megijedni Harrytől.
Kicsit megráztam a fejemet, majd Louisra öszpontosítottam. Megfogtam a takaró tetejét markoló kezét, s a kezembe vettem volna, ha nem rántja el. Őszintén meglepődtem. Ennyire félt, hogy elkapom tőle?
- Louis, legalább kezedet had fogjam meg! - tettem szóvá nem tetszésemet, majd rámeredtem, mire Ő felsóhajtott, majd kezét az enyémre tette.
- Nem szeretném, ha Te is beteg lennél! - rázta meg a fejét, majd köhögésben tört ki. Szegénykém! Hogy fázott meg ennyire? Szipogva nyúlt a papír zsepis csomag felé, majd kivett belőle egyet, s belefújta az orrát, végül a zsepit hanyagul maga mellé dobta. A művelet végére, Niall is visszatért közénk.
- Fiúk, nem gondoljátok, hogy kicsit össze kéne takarítani? - kérdeztem mosolyogva, majd felálltam Louis mellől, s bementem a konyhába. Egy kukás zsákkal tértem vissza. - Szedjétek össze! - mutattam a földön heverő koszos zsebkendőkre. A fiúk összenéztek, majd vállat rántottak, s minden egyes földön heverő zsepit a zacskóba dobtak. Mihelyt elkészültek, és összecsomóztam a zsákot, s elindultam vele kifelé. A zsákot elhelyeztem a kuka mellett, majd indultam vissza a srácok körébe. Be akartam lépni a nappaliba, de a konyha felől suttogás csapta meg a fülemet. Zayn, Harry, és Niall hangja hallatszott. Halk léptekkel odasunnyogtam a konyha közelébe, hogy tisztábban halljam a beszélgetést.
- Mi van, ha rájön? Eleanor nem hülye! - suttogta a kelleténél hangosabban Zayn.
- Mégis miből jönne rá, hogy Louis nem Louis?!
- Liam pocsék színész! - kontrázta szavait Zayn.
Ezek mégis miről beszélnek? Liam semmi rosszat nem csinált. Louis jobb oldalán lévő fotelből nézi csak a történéseket. Miért színészkedne? Én ezt nem értem! És mégis, hogyan érti, hogy Louis nem Louis? Ha Louis nem Louis, akkor mégis ki?! Nekem ez sehogy sem áll össze. Zayn ivott?
- Louis most állj le, és menjünk vissza, mielőtt feltűnő lesz, hogy elmentünk!  - lökte meg Harry Zaynt, mire Ők elindultak felém.
Gyors léptekkel indultam a nappali felé, majd leültem az állítólagos Louis mellé.
Várjunk csak.. Az előbb Harry nem Louisnak nevezte Zaynt?! Mi folyik a hátam mögött? Nem tűnik viccnek, amit művelnek.
A szememet a három fiúra emeltem mikor beléptek a nappaliba. Zayn hosszasan a szemembe nézett, mielőtt elkapta a tekintetét, s leült egy szabad fotelbe. Sóvárogva felém nézett, újra, s mintha valami megcsillant volna a szemében.
Megráztam a fejemet, hátha kitisztulnak a gondolataim. Ezt nem hagyhatom annyiban. Ezer, meg ezer kérdésem van, és nem kapok rájuk választ.
- Srácok, figyeljetek.. - kezdtem bele, majd folytattam - Én akaratom ellenére is meghallottam egy részletet a konyhai társalgásotokból - hajtottam le a fejemet. Szégyelltem magamat, hogy hallgatóztam.
- Tessék?! - pattant fel Zayn, szeme szikrákat szórt. Őszintén szólva, megrémisztett.
- Én tényleg sajnálom - kezdtem el tördelni az ujjaimat. - Nem akartam semmi rosszat ...
- Mit hallottál? - szólalt meg Liam, ma először.
- Igazából, csak annyit, hogy Liam nem jó színész, é, hogy Louis nem is Louis - emeltem a szememet az érintettre, aki csak nyelt egy nagyot. - Srácok, én szívesen segítek, de mondjátok el mi folyik itt!
- Semmi! - mondták egyszerre mind az öten, mire a szemöldököm az égbe szökött.
- Tudom, hogy van valami! Gyanúsak vagytok nekem! Nagyon! - bólintottam szavaim megerősítése képpen.
Az öt fiú összenézett, majd egyetértően bólintottak egyet Zaynnek, aki felém fordult. Louis kitakarózott, s a földre hajította a pokrócot.
- Rohadt meleg ez a szar - forgatta kék szemeit, majd törökülésben Zaynre emelte tekintetét.
- Tudod Eleanor, valószínűleg bolondnak fogsz nézni minket! - kezdett bele a barna hajú srác.


LOUIS



     Nyeltem egy nagyot, majd folytattam az előbb elkezdett mondókámat.
- Mi most egymás testében vagyunk! - mondtam ki, mire Eleanorból kitört a nevetés. Gondoltam, hogy hasonló lesz a reakciója.
- Jó, Zayn ez remek volt! - fogta a hasát, majd végül vett egy nagy levegőt, s folytatta - Most akkor az igazat?
- Ez az igaz - nyögtem ki, mire Eleanor elmosolyodott. - Tudod, El, én vagyok Louis! És.. hát mi csak..
- Mi van? - rázta meg a fejét kicsit.
- Az van, hogy én vagyok Louis! Elmagyarázom! - álltam fel, majd Harry mellé léptem. - Harry van Niall testében, Niall van Harry testében, Én vagyok Zayn testében, Zayn van Liam testében, és Liam pedig az enyémben! - mutattam rá végül, mire Eleanor felhúzta a szemöldökét.
- Azt állítjátok, hogy egymások lettetek?! Erre van valami bizonyíték?!Mivel tudjátok nekem bebizonyítani, hogy tényleg nem csak szívattok!
- Úgy nézünk ki? - forgatta meg a szemeit Liam, jobban mondva az én szemeimet.
- Bizonyíték kell?  - nyögte ki Harry elfúlóan, majd felállt, s Eleanor elé lépett. - Pusztán egy hete élek Niall testében, Ő pedig az én cuki fürtjeimet, és gödröcskés arcomat birtokolja. Szerinted mi csak viccelünk?!
- Jól van Harry, nem kell leharapni a fejemet - lökte hátrébb Harryt Eleanor.
 - Durvulunk kislány?! - emelgette a szemöldökét Harry.
- Te tényleg Harry vagy! - kapott a szájához Eleanor, majd végignézett rajtunk. - Erről Danielle, és Perrie tud?
- Dehogy tud! - csattant fel Liam, majd kicsit lejjebb csúszott a kanapén. - Eddig csak mi tudjuk, akik jelen vannak itt.
- Meg Senna - kotyogott bele Niall.
- Ki az a Senna? - folytatta az érdeklődés Eleanor. Annyira szeretem, hogy ilyen kíváncsi természete van.
- Senna egy ilyen .. - kezdett bele Liam, de Zayn közbeszólt.
- Egy vámpír!
- Zayn.. - hurrogta le Harry.
- Most mi van?! Ő mondta! - vágta rá Zayn makacsul.
- Majd én elmesélem! - vállalkozott Liam, s választ sem várva kezdett bele a mesébe.
Elmondhatatlanul kíváncsi vagyok, Eleanor reakciójára a végén. Nem is olyan vészes eddig, ahogy reagált. Azt hittem ki fog borulni, ha egyszer megtudja, és elszalad. De nem! hihetetlen ez a nő.
Elmosolyodtam a gondolatmentemre, majd kényelmesen elhelyezkedtem egy fotelben, s hallgattam Liam meséjét a test cseréről, a nyakláncról, s minden egyéb pontos pici részletéről az elmúlt pár napnak.

U.I.: Megjegyzéseket lehet hagyni. Ezentúl mindenkinek MINDIG minden körülmények között válaszolni fogok!

12 megjegyzés:

  1. Ez olyan jóóó :D Amúgy én is valami olyasmire számítottam, hogy majd Eleanor elrohan vagy valami, de nem xD És ez így még jobb is :)
    Kövit szeretnék gyorsaaan :D

    VálaszTörlés
  2. ÍÍííííííííííííí Eleanor reakció *0*
    nagyon nagyon jóóó <3

    VálaszTörlés
  3. naggyon jó *-* :3 amúgy én lehetnék Eleanor...én is olyan kíváncsi természetű vagyok mint ő :D de persze az igazi Eleanor tulajdonságait nem nagyon tudjuk, szóval csak a te általad leírt Eleanor lehetnék :D amúgy megengedem h...áá nem, inkább MEGPARANCSOLOM h most azonnal hozd a kövit!!! ^^ puszi :*
    U.i.: remélem nem tartasz agresszívnak ^^ :3 ;D xd

    VálaszTörlés
  4. imádom, hamar következőt !!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. - Durvulunk kislány?! - emelgette a szemöldökét Harry.
    - Te tényleg Harry vagy! - kapott a szájához Eleanor, majd végignézett rajtunk. - Ezen behaltam! XD IMÁDOM!!!! Nagyon jó, hogy már El is tudja a ,,kis" titkát a fiúknak. Nagyon nagyon nagyon siess a kövivel!! I'm a Linzer! <3 :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett!
    És jó, hogy Eleanor nem úgy reagált ahogyan azt Louis hitte!
    Jó lett! xD Köviiit

    VálaszTörlés
  7. Hát ez nagyon jó lett! Örülök,hogy El nem úgy viselkedett,mint Louis gondolta. Nagyon szupi,hamar a kövit!! xx

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett!!! Durvulunk kislány? Na ezen meg jót röhögtem!!! Imádom, várom a kövit!!! :) <3

    VálaszTörlés
  9. Nemrég találtam rá erre a csodálatos blogra! Lassan 11 óra, és kicsit álmos vagyok de nem birtam abba hagyni, remélem hamar hozol új részt. Irnék én többet is de ezt igy egyszerre elolvastam és még mindig le vagyok döbbenve hogy milyen könyen jegyeztem meg ki ki.

    VálaszTörlés
  10. nagyon jó lett.egy kicsit aggódtam, hogy Eleanor mit fog szólni a dologhoz.Gyorsan a kövit!!!

    VálaszTörlés
  11. Na szió! Az a helyzet, hogy beleszerettem a blogodba. Ilyen történetet én még sohasem olvastam és imádom, hogy ilyen fantáziákkal teli. Bár még csak most olvastam végig az egészet, azzal kezdtem a kezdetek kezdetén, hogy betanultam ki kicsoda, így könnyebben eltudom képzelni. Nagyon nagyon várom a következőt! :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyonjóó lett. Jópárszor elröhögtem magam.xd
    Várom a köviit.^^

    VálaszTörlés