2013. március 31., vasárnap

Chapter 13.~ El, drágám, erre semmi szükség!

Sziasztok! 5 nap után végre rám jött az ihlet, és tudtam nektek hozni a részt. Remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog, s felderítem vele a napotokat.
Köszönöm a 75 feliratkozót, rettentően jól esik, hogy ennyien nyomon követitek az írásomat.
Ezennel szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni! Sok locsolót a házhoz!
Jó olvasást!




LOUIS


    A hajnali kis kalandunk után, én visszadőltem még pár órácskát aludni. Liam nekilátott főzni, Niall segítségével, Harry, és Zayn pedig videó játékoztak. Úgy csináltak, mintha semmi sem történt volna, nem lennénk egymás testében, hanem csak egy nyugodt nap lenne a sok közül. Ha jobban belegondolok, ez a remek hozzáállás, de én mégis szeretnék már a saját bőrömben élni.
Felsóhajtottam, majd lerántottam magamról a takarót, s a digitális órára néztem. Már délelőtt fél tíz van. Rendesen bealudhattam.
Magamra kapkodtam a ruhámat, s elindultam volna ki a szobámból, de megállított telefonom pittyegése. Megforgattam a szememet, majd az éjjeli szekrényemhez léptem, hogy megnézzem ki szórakozik velem, de mikor a kijelzőre néztem, enyhe szív rohamot kaptam. Eleanor..
Így nem beszélhetek vele! Meg kell keresnem Liamet. Felkaptam a telefonomat, s fejvesztve rohantam ki a szobámból, gyorsan trappoltam le a lépcsőn, hogy megkeressem testemet birtokló barátomat. Szinte körbe rohantam az egész házat, de csak Niallt, és Harryt találtam a nappaliban a kanapén terpeszkedni. Idegesen álltam be a tévé elé, hogy rám figyeljen a két fiú.
- Menj már onnan - legyintett a levegőben a kezével Niall, s próbált benézni a hátam mögé.
- Hol van Liam? - néztem a srácokra, majd végül a még mindig csörgő mobilra.
- Elmentek Zaynnel vásárolni - felelt egyszerűen Harry, majd elhelyezkedett a fotelben.
- Ne! - kaptam idegesen kezeimet a fejemhez, így a telefon kiesett a kezemből, s a földön landolt, ráadásul már nem csörgött. Eleanor azt fogja hinni, hogy direkt nem vettem fel a , s örökre megharagszik rám.
- Hívd vissza, és mondd meg, hogy ... - próbált tanácsot adni Niall, de megakadt. - Hát találj ki valamit.
- Kösz a tanácsot - forgattam meg a szememet, majd lehajoltam a földön heverő telefonomért. Épp, hogy tárcsázni szerettem volna Eleanor számát, de mobil ismét megcsörrent. Nyeltem egy nagyot, majd kisétáltam a konyhába, s beleszóltam.
- Hallo, Eleanor? - próbáltam meg kcisit elváltoztatni Zayn hangját.
- Louis? Fura a hangod! - szólalt meg ijedt hangon.
- Hát, ami azt illeti, igen, beteg vagyok! - feleltem zavaromban.
- Jaj, szegénykém! Átmegyek, és ápollak - éreztem a hangján, hogy mosolyog, és valószínűleg a szőkés barna tincseit csavargatja. - Egy óra múlva ott vagyok, hozzak valamit?
- El, drágám, erre semmi szükség - nyögtem elfúlóan.
- Dehogynem, drágám, szeretném gondodat viselni! - Ne! Ilyen nem létezik! Louis, te egy akkora idióta vagy!
Kínomban felnyögtem, s köhögésbe kezdtem, mintha tényleg beteg lennék. Szerencse, hogy Eleanor nem ismerte meg Zayn hangját. Abból lett volna rettentő nagy kalamajka.
- Eleanor, tényleg nem szükséges idejönnöd! Még Te is beteg leszel! - mentegetőztem, s próbáltam magunkat kihúzni a csávából.
- De, Louis, nincs mese! Melletted a helyem, és erről nem nyitok vitát! - Eleanor hangja magabiztos volt, csattant, mint az ostorcsapás. Nyeltem egy nagyot, s válaszoltam:
- Rendben - Leültem a konyha asztalhoz, s idegesen doboltam a lábammal. Vajon mi lesz most?
- Egy órán belül ott vagyok, galambom! Szia! - s már le is tette.
Mit csináljak? Ezer érzés futott keresztül rajtam, s törtem a fejemet, hogy mi tévő legyek.
A legmegbízhatóbb ötletnek maga a testemet birtokló Liam volt, aki most teljes lelki nyugalommal vásárolgat a plázában, vagy tudom is én hol.
Kikerestem a telefonomban Liam számát, s azonnal hívtam. Pár csörgés után fel is vette.
- Mondjad Lou!
- Azonnal gyertek haza, bárhol is vagytok! A segítségedre van szükségem, Liam! - hadartam el egy szuszra a dolgot.
- Haver, mi történt? - lett meglepett a hangja, mire én elmeséltem neki Eleanor hívását, s hogy azt mondtam neki, beteg vagyok, mikor nem.
- Idióta - morogta Liam. A háttérben hallottam Zayn kuncogását. Ez kihangosított?
- Hol vagytok?
- Kocsiban! Hazafelé megyünk! Ki vagy hangosítva - magyarázta meg a dolgokat Liam. Jé, tényleg, hallom is a motor zúgását. - El kell játszanom Eleanornak a beteget? - Valószínűelg, most egy fintor ül az arcán, s százasával pörögnek a gondolatok a fejében.
- Igen, nagyon szépen kérlek! - kezdtem a lehető legaranyosabb hangon - ami Zayntől kitellett - könyörgésbe.
- Otthon megbeszéljük! - felelte, s lecsapta a telefont.
Fantasztikus! Valószínűleg most Liam is pipa rám. Mit fogok csinálni, ha nem játssza el, hogy beteg? Vagy egyszerűen mondjam el Eleanornak az igazat? Kiborulna, hogy a pasija, most a banda társa testében van? Elszaladna, ha megtudná, hogy egy nyaklánc játszik velünk? A gond, hogy túl sok a kérdés, s választ nem kaphatok rá.
Ingerülten pattantam fel a székről, ahol eddig helyet foglaltam, s járkálni kezdtem a konyha, s nappali között. Ahányszor elmentem a nappalinál Harry rám nézett felhúzott szemöldökkel.
- Hallod, Lou, nyugodj meg! - szólt rám Hazza, mikor már vagy századjára sétáltam át a nappalin. - Liam biztos, segíteni fog neked! Ismerjük már! sosem hagyna cserben.
- Lehet, hogy igazad van - ültem le a kanapéra, de a lábammal továbbra is zaklatottan doboltam a padlón.

***

- Megjöttünk! - csapódott ki a bejárati ajtó, s hallatszott Liam, vagyis a saját hangom. Mi tartott ennyi ideig?
- Végre - pattantam fel eddigi helyemről, s szaladtam Liamhez. - Sírva könyörgöm - kaptam el a két vállát, s úgy néztem a szemébe.
- Segítek - sóhajtott fel -  Feltéve, ha most nem smárolsz le!
- Nem szeretek magammal csókolózni - forgattam meg a szememet - Bár mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lehet... - kalandoztam el kicsit, mire Liam szemei kitágultak, s hátrébb lépett. - Nyugi, nem fogok rád mászni! - biztosítottam, majd elkaptam a karját. - Most pedig feküdj le a kanapéra, mintha beteg lennél!
Berángattam Liamet a nappaliba, s szinte lelöktem az ülő garnitúrára. Felszaladtam az emeletre egy répás pizsamáért, s egy pokrócért. Mihelyt leértem Liamhez vágtam a pizsamámat, hogy öltözzön át, s a kanapé fölé álltam, s vártam, hogy a répás pizsamámban térjen vissza, hogy betakarhassam.
Pár perc elteltével Liam fintorogva jött be a nappaliba, s dőlt le a kanapéra.
- Ocsmányul nézek ki, mint valami bohóc! - jelentette ki, majd felhúzta az orrát, s kezeit karba fonta, mint valami kisgyerek. Valóban ennyire hülyén néznék ki, mikor ezt csinálom? Így még illik is a testemre a répás pizsama.
- Értem tedd meg - emeltem szívemre a kezemet, mire Liam csak szemet forgatott, majd illedelmesen elhelyezkedett a kanapén, én pedig ráterítettem a puha takarót. - És most srácok, hozzatok sok papír zsepit, és gyűrjétek össze, mintha piszkos lenne! - utasítottam őket, majd én is eltűntem, s egy csomag zsebkendővel tértem vissza. Elkezdtem összegyűrni, s Liam köré dobálni. A másik három barátunk is így tett, Liam pedig csak feküdt elégedetten a kanapén.
Mihelyt úgy döntöttem, hogy ennyi zsepi elé, pár darabot Liam kezébe nyomtam, s a lelkére kötöttem, hogy köhögjön, ha megérkezik Eleanor, s fújja az orrát.
Marhára izgulok, hogy mi fog kisülni ebből.



Gondoltam, játékosan veszlek rá titeket a komizásra.
- Szerintem L.T.P. örülne, ha hagynának neki az olvasók megjegyzéseket - mondta Louis az állát simogatva.
- Szerintem is - értett vele egyet Liam.
- De akkor örülne a legjobban, ha tartalmas megjegyzéseket kapna - emelte magasba az ujját Zayn.
- Pontosan! - biztosította az olvasókat Harry, s egyszerre kapták a fejüket Niallhez, aki éppen bekapott egy szendvicset.

15 megjegyzés:

  1. kapod a megjegyzést te gyogyós <3 :DDD
    nagyon jó lett:DdDD répás pizsoma XD:D szülinapomra beszerezhetsz egyet:3

    VálaszTörlés
  2. hamar kövit.^^ nagyon jó lett.:D

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én most kezdtem el olvasni a blogot, egy barátnőm mutatta. Nagyon megfogott a történet és imádom azokat a hülyeségeket amiket beleírsz és tényleg olyanok mintha csak a fiúk mondanák őket:DD Hamar hoz a kövit!! ;)

    VálaszTörlés
  4. Basszus! Na narancs (??) vagyok hogy ebből hogy jönnek ki XD

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó a blogod (és a többi is)ilyen bloggal még nem találkoztam. így tovább :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a blogod és mint már mondtam nem lehet megunni (nem mintha akarnám)! Már a Little Diamond is nagy kedvencem volt, de ezt egy kicsivel jobban szeretem. Kíváncsi vagyok Louis hogy fog kimászni ebből a helyzetből! Siess a kövivel! I'm a Linzer 4ever!!!! (ez mindig elmaradhatatlan) <3 :D

    VálaszTörlés
  7. Szia!Eddig kb. egyszer se komiztam amit röstellek.Imádom a blogod és rohadt egyedi:D Hát kíváncsi vagyok hogy fognak kijönni ebből az Eleanorosból..Ahogy tudod hozd a kövit nagyon szépen kérlek:D

    VálaszTörlés
  8. És Neked is kellemes húsvétot! (ez lemaradt) <3 :D

    VálaszTörlés
  9. imádtam *---* ma kezdtem olvasni és fantasztikus+.+ az ötlet is eredeti mert ilyet még nem olvastam ami erről szólt volna : DDD kiváncsi vagyok hogy fogod ebből kihozni majd a dolgokat :))) és répás pizsi ???xddd nem zsalódtam Louisban xdddd várom kövit :333 <3

    VálaszTörlés
  10. anyám ez nagyon jó lett :D már nagyon kíváncsi leszek a folytatásra :D szerintem én végig fogom röhögni :D úgy hozd minél hamarabb lécííí mert meg örülööök :D kövííííííííííííít de hamar :)) <3

    VálaszTörlés
  11. Hát ez valami fantasztikus lett! Imádom ezt a blogodat is,úgy mint a többit! Kíváncsi leszek,mi sül ki belőle. :)) Gyorsan a következő részt!!

    VálaszTörlés
  12. Nahát, komolyan!
    Most gondolkozok!
    Hogy, min?
    Fogalmam sincs.
    És most előtört belőlem a röhögőgörcs!
    Esküszöm nekem nincs ki mind a négy kerekem!
    Nagyon jó lett és folyasd!

    UI.: Néha már hülyébbnek érzem magam mint amilyen te vagy!! :p XDD

    VálaszTörlés
  13. Most akadtam rá erre a blogra, és nagyon tetszik! :) Már az elején, amikor elolvastam, hogy kb. miről fog szólni, felkeltette az érdeklődésemet. Annyit, de annyit szakadtam a srácok beszólásain, hogy őrület :D
    Ez a testcserés cucc egyedi ötlet, ilyen sztorit még nem olvastam, úgyhogy minden tiszteletem a tiéd, amiért egy ilyen jól megtudod írni! És siess a következővel, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből :D Xxx

    VálaszTörlés
  14. Szupeeer! :DD És van nálam valamid: http://almodjszabadon.blogspot.hu/p/blog-page.html

    VálaszTörlés