2013. február 11., hétfő

Chapter 1. - A medál.


Sziasztok! Ismét, egy új blogot kezdtem! Miután kiposztoltam pár helyre a blogot, hirtelen jöttek a rendszeres olvasók, és megjegyzések a prológushoz! Azt hittem, hogy ugrálni fogok örömömben!  Komolyan.. Felbecsülhetetlen érzés, tudatában lenni annak, hogy mennyi hűséges olvasóm van! 
Reménykedem benne, hogy akik feliratkoztak, azok végigkísérik munkámat a fanfiction végéig!
Szeretném elmondani, hogy ez a blog nem olyan lesz, hogy ' Jujj, Harrynek megtetszik a csaj, s elhívja vacsizni a sarki pláza Nandosába', hanem inkább, misztikus témát dolgoz fel. NYUGALOM, nem vámpír, és nem is vérfarkas lesz benne, nem boszorkány, és semmi természetfeletti lény. Mondjuk úgy, hogy inkább a misztikus dolgokra hajaz!  Köszönöm az olvasókat, továbbá is lehet feliratkozni! :)
Jó olvasást manók! :) 


HAROLD




    Arcomat lágyan nyaldosták a a fényes napsugarak, miközben végigsétáltam a londoni kirakatok előtt. A fagyos tél után, az első tavaszi napsugár a legszebb, főleg, mikor felnézek az égre, s meglátom a madarakat, különböző alakzatokban repülni a fénysugarak tükrében. Hallom jó kedvre derítő csicsergésüket, s  a hangulatom azonnal jobb lesz egy fokozattal.
A kapucnimat rendesen a fejemre húztam, nehogy felismerjenek, nem szeretném, hogy ellepjenek a rajongók, most nem. Kezeimet zsebembe rejtettem, s napszemüvegemet is feltettem. A legnagyobb fanok, így is felismernek, de hát, nem fogok álarcban járkálni, még bolondnak titulálnak a hírlapok. Napszemüvegemen keresztül lestem kifelé, s figyeltem a szembejövő embereket. Volt, ki aktatáskával, hivatalos ruhában masírozott el mellettem, gyerekek rollerrel suhantak, s az idős nénik, botjukkal lépdeltek a friss időben. Lassan kezdtem megunni az ember szemlét, s pillantásom a kirakatokra esett. Ruha boltok ezrei, számítás technikai üzletek, s ékszer boltok hada terítette be a londoni utcát.
Elsétáltam egy ékszer bolt előtt. A szemem megakadt egy papír repülő formájú, ezüst színű nyakláncon. A nyakék megcsillant a napfényben, s szinte hívogatott magához. Visszaléptem egyet, s bámulni kezdtem. elámultam a szépségétől, sosem voltam oda annyira a nyakláncokért, de ez valami, csodálatos volt. Azonnal beléptem a boltba, s végig pásztáztam szememmel a helyiséget. Minden egyes oldalon üveg szekrények álltak, s bennük ékszerek feküdtek. Gyűrűk, nyakláncok, karkötők, boka láncok, s fülbevalók.
- Szép napot! Segíthetek valamiben? - szólított meg egy női hang, mire én a pult felé kaptam a tekintetemet, ami mögött, egy hosszú barna hajú, kék szemű lány állt. Nem volt különösebben szép, a kinézete nem fogott meg, viszont a hangja, valami lágy dallamra emlékeztetett.
- Öhm, jó napot! Igen, én a kirakatban lévő papír repülős nyakláncot szeretném elvinni!
A lány elismerően bólintott egyet, s elindult a kirakat felé. Kiemelte onnan a nyakéket, s egy dobozkába tette. Felém nyújtotta, majd pötyögni kezdett a kasszába, végül pedig megszólalt:
- 291,37 font lesz! - S kezét felém nyújtotta, majd várakozó pillantást vetett rám.
A zsebem felé nyúltam, előhalásztam pénztárcámat, majd hitel kártyámat a kezébe adtam. Unottan húzta le a gépen, majd visszaadta a kezembe.
- Köszönöm a vásárlást! Viszlát! - A dobozt a kacsómba rakta, majd eltűnt egy ajtó mögött, amit résnyire nyitva felejtett.
Akaratom ellenére hallottam meg egy beszélgetést, amit talán nem kellett volna. A csaj, arról beszélt, valakinek, hogy megvettem ezt a nyakéket. Elég bizarr. Vajon, minden vásárlóról kis előadást tart annak a bizonyos ajtó mögött lévő személynek?
Megrántottam a vállamat, majd gyors léptekkel távoztam a boltból. Biztos felismert, s el akarta valakinek újságolni, hogy találkozott Harry Styles-al. Általában így szokott lenni, úgyhogy nem is pazaroltam rá különösebb figyelmet.
A következő utam a srácokkal közös villámba vezetett. Ideje már hazatérnem, hiszen, szinte az egész délutánt a szabadban töltöttem. Sétálgattam a parkban, előtte pedig egy Starbuck's- ban kávézgattam. Elleptek a rajongók ott is, alig bírtam szabadulni. Készült, vagy ezer kép, s temérdek aláírást kiosztottam.Mondjuk, ez már megszokott, hiszen sztár vagyok. Lehet, hogy ez egoistán hangzik, de akkor is! Ha a sztár megnevezés nem tetszik, akkor maradjunk a celebnél, de az annyira nem pontos megnevezés, hiszen celeb, akár lehet egy netceleb is, akikből manapság rengeteg van.
A lépteimet megszaporáztam, hogy minél hamarabb hazaérhessek. Kicsit a fiúkkal szerettem volna lenni. Meg szerettem volna mutatni nekik a nyakláncot, amit vettem, s beszélgetni akartam velük. Hiába, lassacskán már 3 éve az életem részei lettek, ezek a bohócok. Louis, az őrült, Zayn, az egoista, Niall, a kajás, s Liam a kis rendes. Liam szó szerint, egy nyugodt, kihangsúlyozott ember, nehéz felhúzni, amolyan apa típus. Ezért is nevezik a Directionerek Daddy Directionnak. Aranyos megnevezés szerintem, pont mint a Boo Bear, amit Louis kapott az édesanyjától, mikor kisgyerek volt. Ehhez hasonló a Nialler, s a Bradford Badboy, avagy Dj. Malik, esetleg Zaynee, nekem a legutóbbi tetszik a legjobban. S, ahogy engem neveznek, Hazza. Sosem értettem,  honnan jött nekik, de már kezdem megszokni.
Felsóhajtottam, majd kitártam a házunk kapuját. Beléptem a kertészünk által, szépen kipingált kertbe, onnan pedig rohantam a bejárati ajtó felé.
- Srácok! Megjöttem! - kurjantottam el magamat, majd kabátomat a fogasra akasztottam, cipőmet lerúgtam a lábamról, s hanyagul a fogas alá rugdostam. Nem szokásom a rend tartás, az inkább Liam reszortja, ha Ő nem lenne, mi már belefulladtunk volna a koszba, és a rendetlenségbe.
- Na végre! - jött a választ, mihelyt beléptem a nappaliba - Azt hittük elrabolt egy ős ember - vigyorgott idétlenül Louis.
- Na, és merre voltál? - érdeklődött Liam, kíváncsisággal a hangjában.
Ráérősen levágódtam egy szabad fotelba, majd tekintetemet Liamre emeltem.
- A parkban, kávézni, és vettem egy nyakláncot - emeltem meg a dobozt, majd kiemeltem belőle a nyakláncot.
- Csá Harry! - lépett be Niall a nappaliba, egy tányérral a kezében. Jellemző, megint eszik, hihetetlen, hogy mennyi minden fér el abban az ír gyomorban.  Nialler lecsüccsent a másik fotelbe, míg Liam, Zayn, és Louis a kanapén foglaltak helyet, egymás hegyén hátán. Legalábbis Louis és Zayn, Liam csak kinyúlva terpeszkedett a karfa mellett.
- Milyen nyakláncot vettél? - jött a kérdés Louis felől.
- Olyan, mint egy papír repülő, szerintem tiszta jó! - eresztettem meg egy barátságos mosolyt, majd a nyakamba akasztottam az apró papír repülős láncot.
- Meglehetősen csinos - emelte magasba hüvelyk ujját Zayn, majd egy vigyort villantott.
- Kösz - forgattam meg a szememet. Ez után, már senki nem szólt, csöndben néztük a tévét, s hallgattuk az azután beálló csendet.



18 megjegyzés:

  1. érdekes a sztori, nekem tetszik.:3

    VálaszTörlés
  2. érdekes a sztori, nekem tetszik.:3

    VálaszTörlés
  3. Jújúúúj, van egy olyan érzésem, hogy nagy szerepe lesz ennek a nyakláncnak:D *-* Feliratkoztam, elolvastam, komiztam ,és imádom *-*
    Gyorsan kapjunk kövit :DD

    VálaszTörlés
  4. annyira irigyellek .. már tudod miért.:D
    érdekesnek hangzik, várom a következőt:D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, csak így tovább!!! :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra! érdekes lett:) Sz.

    VálaszTörlés
  7. Wááá.. Úgy imádom, hogy mindig megtudsz bennem valamit mozgatni *-* Nagyon tetszik :D Siess! :P

    VálaszTörlés
  8. Szia! Meg kell mondjam,miközben olvastam teljesen beleéltem magam a történetbe. Nagyon ügyesen fogalmazol! :) Kíváncsi vagyok mi lesz a történet, hozd minél hamarabb a következőt! :)
    Sok sikert a továbbiakban, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jóó!! Nagyon kíváncsi vagyok de valami azt súgj, hogy a nyaklánc a fő mozgató!! Hamar kövit!! :) xx

    VálaszTörlés
  10. jó lett mint az összes többi :) kíváncsi vagyok mit fogsz ebből kihozni :) Csak így tovább ;)

    VálaszTörlés
  11. Háát ez valami nagyon jó lett! Kíváncsi vagyok,mi lesz ebből! Gyorsan hozd a kövit!!

    VálaszTörlés
  12. sziaa :DD hát ez valami fantasztikus lett!! :DD annyira jól fogalmazol! ;DD nagyon siess a kövivel! mardos a kíváncsiság :o :3 :DD

    VálaszTörlés
  13. Yeah!15. kommentelőként,újjat talán nem tudok mondani,mintsem h NAGYON JÓ,JÓL ÍRSZ,KIVÁNCSI VAGYOK!!!
    Hoozd hamar a kövit *-*

    VálaszTörlés
  14. Már csak ezt szeretném hozzáfűzni :P http://angelatortenete.blogspot.hu/2013/02/the-first-award.html

    VálaszTörlés
  15. Nagyon jól írsz!! *-* Hamar a kövit!!

    VálaszTörlés
  16. Szia, én csak most kezdtem el olvasni (korábban már lementettem a blogod, de nem kezdtem el, mert lusta voltam, de most itt vagyok.xd) és eddig nagyon megfogott, bár tudom mi lesz benne. Nagyon jól írsz, de bővebb véleményt a egészről, majd csak az utolsó résznél, ha végeztem az olvasással. :)
    domii, xoxo

    VálaszTörlés