2013. április 29., hétfő

Chapter 20.~Hát önmagunk lettünk! + Epilógus.


Sziasztok, életeim! 
Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor ismét ki kell jelentenem fájó szívvel, hogy vége. Mert ami egyszer elkezdődik, annak egyszer vége is lesz. 
Hmm, szerintem kezdjük az elején. Nálam már megszokott, hogy mikor befejezek egy blogot, akkor egy kis regényt hagyok az elején, amit általában senki sem olvas el, de azért remélem, hogy akad valaki, akit érdekel a rizsám. 
Tartanék egy kis beszámolót, arról, hogy mi is ez a blog, miért, és hogyan jött létre.
Maga az alap ötlet az volt, hogy a srácok személyisége megváltozik. Azaz csak a személyiségük. Például, Liam lesz a vicces srác, s Louis a komoly. Értitek, semmiféle test cserét nem akartam, de valamiért így alakult. Azaz az alap szerintem már egyedi volt. 
Aztán csak jöttek az ötletek tovább. Igazából erről nem tudok sok mindent mondani. 
Térjünk rá a köszönet nyílvánításra. Szeretném megköszönni a MINDENKINEK, hogy megnyitotta a blogomat, és olvasta, számomra ez jelenti a legtöbbet. Szeretném megköszönni Biusnak, Miss Babe-nek, és Diana-nak a csodálatos fejléceket, amiket számomra készítettek. Szeretnék köszöntet mondani Hannának, hogy olykor kisegített egy elmés ötlettel. És szeretnék még köszönetet mondani Dórinak, hogy az emberrablásos ötletet kitalálta. Köszönöm nektek! <3 Örök hálám üldözni fog! 
Az elmúlt pár hónapban 95(!) rendszeres olvasót szedtem össze, és több, mint 20.000 (!)oldalmagjelenítést! Kijelenthetem, hogy ez a blogom népszerűbb volt, mint a Brothers Life, vagy a Little Horan, esetleg még a Little Diamonddal is felvette a versenyt. Ez a 95 rendszeres olvasó, és +20.000 oldal megjelenítés rettentően sokat jelent számomra. Köszönöm nektek, hogy velem voltatok, és komiztatok.
Talán, ez a blog az, amire őszintén kimondhatom, hogy BÜSZKE VAGYOK! 
Most pedig.. JÓ OLVASÁST! ( Olyan rossz, hogy most mondom ki utoljára itt.)  




HAROLD




       A jobb oldalamra fordultam, de a szemeim csukva maradtak. Még egyszer jobbra fordultam, de sajnos perceken belül a földön találtam magamat.Leestem az ágyról.

- A rohadt életbe - szitkozódtam hangosan, majd felálltam és a takarót az ágyra dobtam. 
Megráztam a fejemet, s furcsa módon valami a homlokomhoz ért. A fejemhez kaptam, s lesújtva tapasztaltam, hogy a göndör haj koronám van rajtam. Futva igyekeztem a fürdő elé, hogy megnézzem magamat a tükörben. Mihelyt odaértem, félve léptem elé. Egy vigyor húzódott a számra. Önmagam lettem. 
- Srácok! - rohantam végig a folyosón, s akinek az ajtaja előtt elhaladtam megütögettem, szinte kitört az ajtajuk.
- Mi a fene van Harry? - lépett ki a szobájából álmos szemekkel Liam(?).  - Várjunk csak..
- Liam te vagy az? - tátottam el a számat, mire Ő felhúzta a szemöldökét, s úgy kezdett vizslatni. Látszott az arcán, hogy pörögnek az agyában az információk. Amint észbe kapott a tükör elé rohant, majd tátott szájjal felém fordult.
- Sikerült! 
- Mit kiabáltok itt? - csapódott ki Zayn ajtaja, s megjelent sötét barna hajú barátunk. Egy idióta vigyort villantottam rá, mire kicsit oldalra döntötte a fejét, majd kómásan a fürdő felé sétált. Nem nézett a tükörbe, csak becsapta maga mögött az ajtót. Ezek szerint nem esett le neki, hogy újra önmagunk vagyunk.
- Jézus Isten! - hallatszott egy rémült sikoly a fürdőszobából - Egy Istent látok! Az az arc, az a száj, az a mosoly! 
Rendben, most jött rá, hogy mi történt.
- Szép jó reggelt! - ásítva lépett ki Louis a szobájából, s indult a fürdő felé. Nyúlt volna a kilincsért, de belülről Zayn kirántotta, majd boldogan Louist a tükör felé fordította.
- Nézd pajtás! Louis mi vagyunk azok! - mutogatott hevesen a tükörbe.
- Azt a mindenit! Én túl okos vagyok közétek - kezdett el bólogatni, majd bevonult a fürdőbe.
- Álmodik a nyomor! - horkant fel Liam.
- Niall merre van? - érdeklődött Zayn, mire Liam megrántotta a vállát.
- Majd én felkeltem! - emeltem magasba a kezemet, s becsörtettem ír haverunk szobájába. - Niall! Kelj fel! - kezdtem el lerángatni róla a takarót.
- Hagyj békén - morgott, majd visszahúzta a takarót.
- Niall! Hát önmagunk lettünk! Nem is vagy kíváncsi magadra?
- Micsoda? - pattant fel hirtelen, s rám nézett, majd szem pillantás alatt ugrott a nyakamba. Amikor elengedett ugrándozva ment ki a szobából, mint valami kisgyerek, aki most kapott egy új kisautót. Mosolyogva sétáltam utána.



LOUIS




   Amikor kiléptem a fürdőből, négy vigyorgó sráccal találtam szembe magamat. Hát ezek meg mit akarnak?!
- Louis! - karoltak át egyszerre. 
- Annyira okos vagy!
- Sosem gondoltam volna, hogy pont te fogsz rájönni! - dicsért Liam.
- Pontosan, haver! Ha te nem lennél! - örvendezett tovább Zayn.
Büszkeség járta át a testemet, s lelkemet is egyszerre. Felbecsülhetetlen egy érzés, amikor mindenki a Te nevedet kántálja, s büszke pillantásokkal jutalmaz. Nekem ez jelenti a legtöbbet. A barátaim, akik eddig egy idiótának ismertek, aki imádja a viccet, most elismerik, hogy van itt bent valami, és felnéznek rám. Mosolyogtam, s közben hagytam, hogy kiszorítsák belőlem a levegőt.



Epilógus



HAROLD




***




    Egy hónap elteltével is alig bírom feldolgozni a múltban történteket. Az a pillanat, az a sokk hatás, amikor egy és fél hónapja belenéztem a tükörbe, s Niall arcát láttam benne... Sosem feledem el, s szerintem egyikünk sem fogja. Hogy miért nem? Talán azért, mert ez, egy örök élmény marad. Megismerhettem milyen Niall szemével látni a világot, s ugyan ez történt a többi fiúval is. Ez által a barátságunk még szorosabb lett, úgy gondolom, hogy senki sem választhat szét minket. 

Visszatérve a múltra. A nyakláncot szerencsére nem láttuk, s még az ékszer bolt közelébe sem mentünk.  Azonban, ettől a ponttól megkérdőjelezni nem tudnám, hogy léteznek természet feletti erők, s varázs tárgyak. Eme Niall testében átélt hetek után, még azt is el tudnám képzelni, hogy Harry Potterrel találom szembe magamat az egyik pályaudvaron, esetleg Edward Cullen bukkan fel egyik éjjelen az ágyam mellett. Minden esetre mostantól vigyázni fogok mindennel ami a szemem elé kerül, és tízszer fogom végigfutni a használati utasítást, ha van hozzá mellékelve, s semmit nem fogok megvenni, ami megtetszik, csak miután utána néztem, hogy mi is ez.


Úgy vélem, ideje mindenkinek nyitott szemmel járnia a világban, s nem kell megvenni mindent, ami megtetszik, hiszen ki tudja? Lehet, hogy Te leszel a következő áldozata a nyakláncnak?!  








Vége....




U.I.: Olvassátok el, a kis regényt a fejezet elején. Örülnék neki, ha az utolsó fejezethez mindenki(!!!!!) írna egy megjegyzést, aki olvasta.:)

Továbbra működő blogjaim:

::.ALONE.:: [Zayn Malik Fanfiction] (Eddig csak első fejezet van publikálva, s május elsején(!!!) nyitja meg kapuit a blog.) 
Little Horan. ( Aki nem tudná, már több hónapja újra íródik a 2012 nyarán sikeres blog. A 2. évad gyökeresen megváltozott!!Örülnék további olvasóknak.)


Sziasztok! 
U.I.2:
1.) Kérlek hagyjon mindenki utoljára egy megjegyzést, kerek egészben, mindenről..
2.) Aki eddig nem iratkozott fel, az tegye meg, kérlek Titeket. 
3.) Mindenkit szeretettel várok a blogos csoportomban, illetve a további blogjaimban!
4.) Lehet, hogy lesz még a blogon bejegyzés.
xx L.T.P.~

55 megjegyzés:

  1. én ezt nem akarom, annyira imádtam. éés igen írtam neked egy kommentet és miattad egyes lesz a töri tz. minden esetre imádtam csak úgy mint a többi blogodat, azt kell mondjam, hogy fejlődtél nagyon-nagyon sokat. és elfelejtettem mit akartam még.. #éselnemkezdünkmondatot. várom az új remekművedet puszpááá♥

    VálaszTörlés
  2. Egyik felem sír, a másik örül. Örülök, hogy fent a kövi rész (ami mellesleg zseniális lett), de szomorú vagyok, mert ez az utolsó.

    VálaszTörlés
  3. Imádom ezt a blogot, nagyon-nagyon jó a történet is. :) Sajnos vége, de (ahogy te is mondtad) egyszer mindennek vége van. :'/ Gratulálok ehez a csodálatos bloghoz! :') <3 *-* ;)

    VálaszTörlés
  4. Én nem tudom mit írhatnék, talán azt, hogy nagggyon ötletes volt az alapsztori, és szuper volt. imádom az írásaidat, és nem csalódtam benned. :) nem vagyok szomorú hogy vége, vagyis csak egy kicsit, mert tudom, hogy ezt nem lehetne tovább ragozni, ez így volt jó, és mindig ha meglátom ezt a blogcímet, az egész sztori eszembe fog jutni. a másik, hogy a zaynes blog miért meghívós? :'D

    Na, csak ennyi lett volna. :)
    Ölel,
    Miss Babe.

    VálaszTörlés
  5. Az a gáz, hogy most rendeltem olyan nyakláncot, mint amilyen a srácokat átváltoztatta.XDDDDDDDDD És az is gáz, hogy a blognak vége van! :'( Még sok-sok ilyen fantasztikus blogot.:) Kedvenc íróim közé tartozol, Lizi!:) #Linzerforever!<3 (megszokásból írom minden komim végére ezt a két szót..:$)

    VálaszTörlés
  6. Hát ez valami eszméletlen jó blog lett! Sosem olvastam még ehhez hasonlóót. Imádtaam.<3
    Sok vicces rész volt benne,amin már fulladtam a nevetéstöl és rossz,hogy most vége lett ennek.:(
    De egyszer úgy is vége lett volna..ha nem most,akkor máskor. Elejétöl fogva kiváncsi voltam,hogy mi lesz a történetböl és hát egyáltalán nem csalódtam! :D
    Hiányozni fog ez a történet,köszi,hogy megírtad.:)
    Bye Bye,
    BG.xx

    VálaszTörlés
  7. Jézus istenem! Olyan szép lett! Louis milyen kis cuki volt már! Ja és Team Edward! Mindkét Edward!!!! Nagyon szerettem a blogot, kedvenceim közé tartozik, ahogy az összes többi blogod, s úgy érzem ez így is marad. Teljesen olyan érzésem van, mintha Tőled személyesen búcsúznék el, mert már többet nem találkozunk, de tudom, hogy veled számtalanszor fogok még "találkozni" ha csak virtuálisan is, hisz' csak te vagy olyan őrült (vedd bóknak:P), hogy megszívatsz, hogy terhes vagy! :$ Ja és, hogy másokat is megszívass, adtuk alád a lovat rendesen! Teljesen elkanyarodtam a témától, vissza a bloghoz. Mint már említettem IMÁDTAM, ÉS IMÁDNI IS fogom, emlékzeni fogok rá, és a sok rászánt percre. Mikor éppen fetrengtem a nevetéstől, vagy mikor egyszerűen nem tudtam abba hagyni a mosolygást. Nekem ez egy újabb élmény volt, és KÖSZÖNÖM NEKED, HOGY ÍRTAD EME REMEKMŰT! (kikelt belőlem a bölcs) Fájó szívvel és könnyekkel búcsúzom én is a blogtól! Remélem olvashatom, még más irományaid sok- sok ideig! Köszönöm a sok élmény, mosolyt, könnycseppet, egyszóval MINDENT AMIT EBBŐL A BLOGBÓL KIVÁLTOTTÁL belőlem! Szeretlek Bogyesz *-*

    VálaszTörlés
  8. Kérésedre én is írok:) Szerintem az egész blog nagyon ötletes lett, ilyet sehol sem olvastam, sem ehhez hasonlót:) Sok vicces résszel meg tudtál nevettetni és szerintem nem csak engem:D Kíváncsi vagyok lesz-e majd még egy újabb blogod, ha tervezel biztos megnézem majd, főleg ha 1D-s:D Nagyon megkedveltem a szereplőket, főleg Harryt és Niallt:D és bár nem az elejétől olvastam a történetet nagyon megtetszett:) kár, hogy vége lett,de inkább legyen vége, mint, hogy soha ne tudjuk meg a végét:O:D (sajnos vannak, olyanok akik félbehagyják:S) szóval összességében nekem nagyon-nagyon tetszett az egész történet és a karakterek^^

    VálaszTörlés
  9. Én mindvégig imádtam! Még sosem olvastam hasonlót, ezért ez egy nagyopn különleges blog számomra! Az összes blogodat olvastam, de ez fogott meg a legjobban...na jó még a Little Horan is! :D Egyszerűen imádtam/imádom...:)

    VálaszTörlés
  10. Halliiii!
    Hát, én egyszerűen imádtam a blogod és most... vége!! Ah. Annyira szomi lettem, de azért örülök, hogy a srácokkal minden oké. Én biztosan át kukkantok a másik blogjaidra is, szóval... SUPERMAAAAAAN!
    Eszti kilép /vagyis elrepül, de mind1 xDxD/

    VálaszTörlés
  11. Nagyon nagyon szuper volt ez a blogod is,mint a többi. Nagy rajongója vagyok/voltam/leszek ennek a blognak. :) Imádom! *-* Annak meg még jobban örülök,hogy ez nem egy egy sablonblog, mondjuk egyik blogod sem az,de ez most mellékes. Nagyon szerettem ezt.Komolyan. Nagyon sajnálom,hogy vége lett,de mint Te is mondtad,egyszer mindennek vége. Sajnos. :) Köszi,hogy megírtad és olvashattam. ♥

    VálaszTörlés
  12. Lizike ez kurvajóóóóóó lett!De menny a fenébe kis tinimami,hogy itt vége!Imádom és a nyakamba van a mágikus nyaklánc majd egyszer teszek fel neked képet a csoportba!Elmondom neked,hogy a véleményem az,hogy ez tutira nem sablon sztori,mert senki nem jön ösze senkivel senki nem sír és a rajongók tuti franciák voltak! :DUtállak te tinimami!
    Puszi:Az egyik Bölcs Linzer

    VálaszTörlés
  13. Nos! Ilyen blogot még nem olvastam és szerintem senki más sem, mert te mindig ki tudsz találni valami újat és egyedi, ami mindenkinek tetszik, és ez csodálatra méltó dolog, mert ez nem megy ám mindenkinek(köztük nekem sem). Érdekes, különleges, varázslatos, hibátlan blognak lehettünk az olvasói.
    Ez a blog talán mind közül nem a legjobb alkotásod (SZERINTEM), de imádtam, örülök, hogy van egy bloggerina, aki tényleg mindig meg tud lépni valami újal...
    Remélem, hogy a következő blogodban is számíthatok hasonló meglepetésekre ;)
    Hiányozni fog ez a blog...mint a többi befejezett blogod is...

    VálaszTörlés
  14. Hát, hűha! Így először ez volt nagyjából a reakcióm :D
    Kicsit bővebben pedig... Nagyon megszerettem ezt a blogot, és sajnálom, hogy vége, de van, amit nem lehet tovább húzni. Az egész történet alatt volt, hogy sokat nevettem (mint például most, amikor Zayn is észrevette, hogy újra önmaguk lettek :'DDD), vagy szurkoltam, hogy ne bukjanak le (például, amikor Niallt elrabolták).
    Tényleg egyedi sztorit sikerült megalkotnod, amihez csak gratulálni tudok. Így tovább! :) Xx

    VálaszTörlés
  15. Annyira boldog vagyok,hogy ezt a blogot megcsináltad,hogy azt elmondani lehetetlen.Kár,hogy vége,de az blogodat is olvasni fogom.
    A legjobban amikor elmentek először Sennához és Zayn meg volt győződve róla,hogy ó vámpír.
    Louis a végén annyira aranyos volt és ki gondolta volna,hogy a leghülyébb bandatag lesz a rejtély megoldója?!

    VálaszTörlés
  16. Ilyen bloggal se találkoztam. Eszméletlen jó az alap és még jobb, hogy nem egy nyálas sz*r. Most már ki is jelenthetem, hogy a blogjaid megszállottja lettem. Az összeset elolvastam vagy 10x és már kívülről tudom. De ez, ez beletartozik a legeslegjobb blogok közé. Várom a következő történetet. Csak így tovább. xx

    VálaszTörlés
  17. Nagyon jó, blog volt, és én is azok közé az emberek közé tartozom, akik mérhetetlenül sajnálják, hogy vége. Imádtam, és nem fogom elfelejteni... O xx

    VálaszTörlés
  18. Hát először is Hali!
    Most pedig kifejtem a véleményem a blogodról. Mikor megtaláltam kicsit fura volt elsőre főleg hogy szokatlan mert senki nem jön össze senkivel. DE ez nem baj. Eddig ez volt a legkülönlegesebb blog amit életemben olvastam. Ahogy haladtam a történettel egyre inkább bele tudtam magam élni. És a vége hogy pont Louis jön rá a megoldásra úgy tűnik jót tett neki hogy Liam testébe került arra a másfél hétre. De nekem mindenesetre nagyon tetszett és sajnálom hogy vége lett pedig nagyon tetszett! N-A-G-Y-O-N!!!!!!
    Örülök hogy olvashattam a blogodat!!
    Xx:Angi!!

    VálaszTörlés
  19. Először is.. rettentően szomorú vagyok,hogy véget ért, de hát igaz, egszer mindennek vége.:( a blogról meg: a kedvenc blogom marad evör.:) annyira szerettem/szeretem, most sem hiszem el, hogy vége. mindig itt ültem tűkön ülve,hogy mikor jön új rész. örülök,hogy rátaláltam a blogra és végig követhettem.:)) sok sikert
    <3333 Lili

    VálaszTörlés
  20. Szia :)
    Szerintem nagyon jó volt ez a történet, minden sorát végig izgultam és örülök, hogy Lou jött rá a megoldásra, mindig is tudtam, hogy több egy idióta vicces gyereknél :)

    VálaszTörlés
  21. Hát ez eszméletlen lett. Komolyan annyira tökéletes volt ez a blog és a kedvenceimhez tartozott. Imádom az írásodat. Boldog vagyok, hogy Louis ilyen kis okos volt :D Nagxon gratulálok ehhez a történethez. Imádtam minden egyes sorát, betűjét. :)

    VálaszTörlés
  22. Szia! :)
    Hát én is az elején furcsálltam hogy senki nem jött össze senkivel .De amikor jobban beleolvastam rájöttem hogy eszméletlenül jóó ez a blog teljesen egyedi :)
    Imádom az írásodat :) Minden részben volt valami izgalmas nem volt unalmas rész :) tele volt izgalommal! :) Gratulálok ehhez a bloghoz :) Az elejétől kezdve tudtam hogy nagyon jóó ez a blog :) mindig olvastam :) Én is azok az olvasok között vagyok akik mérhetetlenül sajnálják hogy vége kell lennie a blognak :) és a következőhöz pedig SOK SIKERT!! :) biztos vagyok benne hogy olvasni fogom :)

    VálaszTörlés
  23. Hello! :)
    imádtam a blogodat :) minden nap néztem hogy van-e új rész :) annyira kíváncsi voltam mindig a folytatásra :) izgalmas volt nagyon :) EZ volt a kedvenc blogom :) én is nagyon sajnálom hogy vége lett de hát mindennek egyszer vége lesz :) Sok szerencsét a következö blogodhoz :) és GRATULÁLOK ehhez a fantasztikus bloghoz :)

    VálaszTörlés
  24. Lizi, ez fantasztikus volt *---* Nem volt szomorú, de én mégis sírtam :'( Annyira fantasztikus vagy *o* Remélem soha nem fejezed be az írást, hiszen nagy tehetséged van hozzá :$$ Kiccsit nyálasan fog hangozni a következő mondatom, de azért mégis kimondom: TE VAGY A LEGNAGYSZERŰBB ÍRÓ A VILÁGON, ÉS MINDENNÉL JOBBAN SZERETLEK! <3 #6.példakép I am a linzer, and I'm proud about this :) Sok sikert a következő blogjaidhoz :D

    VálaszTörlés
  25. Kedves Lizi!
    A Little Diamond-ért is nagyon oda voltam, és természetesen ezért is! Annyira jól írsz! Nem bonyolítod túl a dolgokat, de szerintem ezért jó amit csinálsz! Ezt a tehetséget ne hanyagold el soha! Egyszerűen imádom a törieidet és már fel is iratkoztam az új blogodra. Remélem majd valamikor olvashatom a nevedet siker könyveknek a borítóján! Sok sikert a további blogjaidhoz! És itt utoljára: I'm a Linzer forever!!!!!!!!!!!!!!
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
  26. Előszöris gratulálok.! Nagyon ügyes író vagy.:) A blog alapötlete nagyon jó volt..nem volt benne semmi olyan amit már olvastam volna.!:) Maga az írási stílusod is nagyon szép..most hogy láttam, hogy vannak más blogjaid is biztos olvasni fogom a többit is. Mégegyszer gratulálok és sajnálom hogy vége lett..xx

    VálaszTörlés
  27. Hát jó, mivel az utolsó bejegyzéhez illik mindent leirni, hosszan, ezért ezt teszem.
    Az első fanfiction amit tőled olvastam az a Little Diamond volt, Louis-val a főszerepben, és nagyon tetszett, aztán valamiért nem néztem be egyik blogodba sem(Tiszta őrült voltam), lassan el is felejtkeztem rólad, amikor Tünde blogján láttam azt a Testemben a lelked nevezetü fanfiction-t. Először azt mondtam már igy is annyi blogot követek hogy nem tudom megjegyezni, és újra meg újra láttam, legalább annyira vonzott mint a srácokat ez a nyaklánc, aztán arra gondoltam hogy tuti csak átvitt értelmü a címe, tuti csak valami nagy szerelemről szól. Végül is nem hagyott nyugodni és elolvastam a prológust. Azóta nyomon követem az eseményeket IMÁDOM egyszerüenn annyira felkelti az ember figyelmét ez a külömleges történet, el sem tudtam képzelni hogy fogják megoldani, nem szeretem ha olvasom a fanfiction-t és tudom hogy mi fog történni, nem szeretem ha valaki tűl kiszámitható. Hát te minden vagy csak kiszámitható nem.
    Most azonnal megnézem a többi blogodat is.
    Szóval ennyi, ne fejezd be az írást soha, mert jól megy!

    VálaszTörlés
  28. Imádtam ezt a blogot,bár nemrég lettem az olvasója!
    Nagyon jól írsz és folytasd is,biztos nagyon jó a fantáziád!
    Viszont nagyon szomorú vagyok hogy ilyen hamar vége lett.
    Örülök hogy ennek a blognak az egyik olvasója lettem!
    Puszi,Jade :)

    VálaszTörlés
  29. Szia!
    Nagyon tetszett ez a blog, és fantasztikus a történet. Reméltem, hogy bonyolítod még egy kicsit a dolgokat, például nem jön össze Louis ötlete, vagy ilyesmi, de sajnos ezt nem én döntöm el. :(
    Mindettől függetlenül remélem azt is, hogy soha nem hagyod abba az írást, mert tehetséges vagy!
    Puszi! :)

    VálaszTörlés
  30. Hali!
    Én egyszerűen nem tudok mit mondani... Csak hogy tudd, három olvasott blogom közé tartozott ez az egyedi, különleges, szeretnivaló, kiválóan leírt, élvezetes, TÖKÉLETES...huh...tudnám még sorolni, csak sajnos nem jut eszembe jelenleg több dicsérő szó. Nagyon imádtam ezt a blogot. Kevés olyan bloggal találkozik az ember, ami egyedi és nem egy sablon story, na meg amibe bele tudja élni magát. De ez pont megfelelt ezeknek. Hihetetlen jó író vagy, ezen felül nagyon tehetséges. Sajnos nem tudok többet írni, de nagyon hiányozni fog! <3 Ha visszacsinálhatnám, mielőtt a blogra találtam, biztos, hogy mindent ugyanígy tennék! ;) Puszi, Roxie! :))

    VálaszTörlés
  31. Sziasztok!
    Um, az igazat megvallva szégyenlem magamat, hogy sosem válaszoltam a kommentjeitekre. Ez nem azért van, mert nem olvastam őket, hanem azért, mert egyszerűen nem akartam bemocskolni az aranyos megjegyzéseiteket az enyémmel. Engem idegesít, ha belerondítok a megjegyzések számába!
    Köszönök mindent még egyszer nektek! Rettentően szeretlek Titeket, Ti vagytok a világon a legjobb olvasók! Sosem kívánnék másokat! Olyan aranyos dolgokat írtatok, hogy szinte lefordultam a székről. Nagyon cukik, de most komolyan!
    Rendben, tereljük a szót komoly vizekre.
    Többen is írtátok ezt, hogy tehetséges lennék. Nem tudom, egyszerűen nem tudom! Sosem tartottam magamat tehetségesnek semmiben. Akár egy percig is, de most sikerült elhitetnetek velem, hogy van valami, amiben tehetséges vagyok. Sosem bántam meg, hogy tavaly nyáron elkezdtem írni! Itt és most megfogadom; amíg csak tehetem gyártom nektek az egyedibbnél egyedibb blogokat, illetve fanfictionokat! Amíg a kezem le nem törik, vagy nem leszek fogyatékos számíthattok rám, s nem szabadultok tőlem!
    Love u all! xx L.T.P.~

    VálaszTörlés
  32. Imádtam ezt a blogot!!:) Nem megszokott története van/volt!!:))
    Sok sikert a további blogjaidhoz.. Nagyon jól irsz!!!:)))

    -Ráhel!:)

    VálaszTörlés
  33. Naggyon jó a blogod!! neked valami isteni tehetséged van az íráshoz!! nagyon tetszett hogy nem egy sablon sztorit írtál hanem egy tényleg különleges történetet. A végén a Harry Potter-es résznél szakadtam és te nygon tudod hogy kell befejezni egy történetet xx

    VálaszTörlés
  34. HŰŰŰ! *---------------* HÁT EZ ÁLLATI JÓ!! *o* :DDDDDD kár h vége :(( MEGENGEDEM, hogy csinálj több ilyen szuper blogot is :DD xdd csak így tovább, PusziPá :* :DD

    VálaszTörlés
  35. Szia! ez a blog egyszerűen... nem lehet szavakat találni. annyira jól megírtad, egyszerűen átadtad a történetet teljesen, nekünk olvasóknak. Így köszönésképp egy díj vár rád ezen az oldalon: http://twinfate.blogspot.hu/ :)) ♥

    VálaszTörlés
  36. Hát...Vége. Egy újabb remek mű ért végett. Meghajlok előtted amiért nem egy olyan történetet írtál amibe van egy lány és hatalmas 'lámúrba' keveredik az egyik bandataggal, elismerésem nagyon tetszett ez az egész történet nagyon elgondolkoztató volt számomra. Én személy szerint teljesen meg voltam elégedve a fejezetek hosszával, a helyesírással sem volt semmi gond és nem volt egyetlen egy olyan szál sem ami nem fejeződött volna be rendesen. Én a hosszú blogok hívője vagyok, de nem az olyan vontatott stílusúra gondolok, hanem amibe történek is dolgok. DE ez se nem volt hosszú, se nem rövid nekem teljesen megfelelt :) Imádom az írásaid és nem csak ezen a blogodon követlek;) Puszi, egy hű olvasód (L)

    VálaszTörlés
  37. Hát szia,
    itt vagyok, ahogy ígértem az első fejezet alatt. Mondtam, hogy leírom, mi a véleményem erről a blogról, hát most meg is teszem:
    Egyszerűen elképesztő! Ilyen történettel - fanfiction-ban - nem találkoztam, s ez dicséretes. Ügyesen oldottad meg, végre nem egy nyálas románcot olvashattunk el! Csak gratulálni tudok hozzá. Az írás stílusodat élvezet volt olvasni, bár gyakran voltak elírások, szóismétlések. De ezek az apró hibák eltörpülnek a történetvezetés és egyáltalán a megalkotás mellett. Meg érte még anno lementenem a blogot és kivárni, amit befejezed, egybe sokkal jobb és élvezhetőbb volt az alapjában is fantasztikus történet. Még egyszer gratulálok, megérdemelted a sok megtekintést, kommentárt és tetszik-et. Nem tudok mást mondani, mint, hogy CSILLAG VAGY A BLOGSZTORIK EGÉN. :)
    domii, xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Rettentően aranyos vagy! :)

      Törlés
  38. Mindenkinek köszönöm mindent;) :D

    VálaszTörlés
  39. szia:)
    a mai napon talaltam a blogod,es mar el is olvastam!:) sajnalom,hogy vege, mert nagyon nagyon jo volt!
    puszi:bogi:)

    VálaszTörlés
  40. Aloha! :D
    Imádtam, nagyon jól írsz! :) Hajnali 1-kor kezdtem el és most fejeztem be :DDD Rövid, mégis tartalmas történet :D Ezek után senki nem érhet hozzá a nyakláncaimhoz! :DD Így a bolgjaid által talán egy kicsit jobban megismerünk :)) Remélem egyszer személyesen is találkozunk :) Bár ha a dolgok úgy alakulnak, akkor még talán hamarabb is, mint gondolom :DDD A többi blogod is imádom és olvasni fogom :)♥

    VálaszTörlés
  41. Hat ez valami fantasztikus elmeny volt!!! Nem tudom hogy honnan jonnek neked az ilyen jo otletek, lehet hogy soha nem is tudom meg.....rejtelyes!!! xD salynos nem tudok hosszat irni mert a tobbi blogodban mar irtam jo parat es hat hogy is monjam mar mindent elmondtam!!! Egyszeruen lenyugozo ahogy irsz es valtozatos es , hat tenyleg eszmeletlen!!! Olyan jo lenne ha konyvet irnal, de komolyan sokkal de sokkal jobb vagy Leiner Lauranal !!! Pedig o is nagyon megfogott!!! Az .:ALONE:. az is nagyon elkepeszto, a forever young azt hiszem , bocsi most elfelejtettem a masik blogodnak a cimet , amiben Liam rakos lesz :'( basszu meg most is sirok ha ra gondolok....... szoval az is nagyon jo , sot ez meg gyenge kivejezes , annyira megfogsz az irasoddal!!! Bamulatos!!! Az egeszet vevig sirtam!!! :') Olvasom a Perfec-et es az is olyan jo!!!!! :D Egyszeruen nem jutok szohoz!!!! :') Mondom h busze vagyok rad , de en nem vagyok az anyukad , de ez egy kulon adottsag!!! Komolyan olyan erzes fog el amikor irsz , mintha mar ismernel..... :D hat en csak ennyit tudtam hozzafuzni!! :3














    U.I.: A VEGERE CSAK KIJOTT EGY PAR MONDATOS MEGJEGYZES!!! XD :DD

    VálaszTörlés
  42. na végre egy blog ami nem arról szól hogy van egy fan vagyegy nem fan akik összetalálkoznak az 1D-vel.Köszönöm ez egy élmény volt. :D

    VálaszTörlés
  43. Lizmóó imádtam, egyedibb nem is lehetett volna *-* nagyon kis cuki történet gratulálok :)

    VálaszTörlés
  44. Kedves L.T.P.~
    Engem nagyon megfogott a blogod ma találtam rá körülbelül reggel 10 órakor és el is olvastam 3 óra alatt. Sehol nem olvastam még csak hozzá hasonló blogot sem és ez az, ami tetszik. Ez a te saját történeted nem loptad és nem is másoltad, hanem TE találtad ki. Ez a blog azoknak a listáján van, amik nagyon megtetszettek. Én is próbálkozom az írással, de még nem igazán megy. Te ebben profi vagy. Ahogy leírod a történetet az fantasztikus. Egyáltalán nem sablonos, hanem egyedi! Gratulálok nagyon tetszett!

    VálaszTörlés
  45. Köszönöm, hogy esélyt adtál egy ilyen rendkívüli történet elolvasására.

    VálaszTörlés
  46. Waow !! Rátaláltam a blogra és em tudtam "letenni" érdekes, csak néha összezavarodtam, hogy ki van ki testében de miurán leirtam nem volt nehéz/azt hiszed?/ szoval sajnálom hogy csak most irok :// de nagyon jo!!!
    By:Ree J

    VálaszTörlés
  47. Kedves L.T.P.~!
    Igazán tetszett a blogod, tényleg nagyon ötletes volt! Igen, kissé későn bukkantam rá, ennek ellenére már hallottam róla, ugyanis a Brothers Life-ot is olvastam - mely mellesleg a mai napig közel áll a szívemhez(!!) - s akkor megnéztem, milyen blogjaid vannak még. Nem kezdtem bele semelyikbe sem, s eltelt több mint fél évem úgy, hogy egy blogot sem olvastam. Aztán eszembe jutottál te, így gondoltam elolvasom ezt a blogod :) Igen, mint azt sokan írták már, elég nehéz volt megbirkóznom a lélekcserékkel, de a történet végére egyre jobban hozzászoktam. A sztori nagyon jó, de egyvalamit köteles vagyok elmondani. Nem olvastam el az összes kommentet, de közöttük nem találtam egy negatív hozzászólást sem. Ez nem azt jelenti, hogy baj, ne érts félre. De a történet vége felé már igazán érdekelt, hogy ki is ez a Senna, mi van ezzel a nyaklánccal, stb., s kissé csalódott lettem, mikor nem derült ki semmi ezzel a témával kapcsolatban. Persze ez nem olyan vészes hiba, mert gondolkodásra készteti az embert, de én igazán sajnáltam. :( Mindezek ellenére ismétlem: Nagyon jó!! :)
    További jó blogolást! ;)

    VálaszTörlés
  48. Nagyon jó a blog, és remélem folytatod az írást :))

    VálaszTörlés
  49. Kedves L.T.P.~!
    Elkezdtem olvasni. Elösször azt hittem, hogy egy csajjal fog Harry testet cserélni...akor abbahagytam volna az olvasást, mert nem szeretek filmmásolatokat olvasni...de amikor leesett, hogy az 1D tagok cserélődnek fel megörültem és végigolvastam! Nagyon tetszett, bár nem mindig jutott el a tudatomig, hogy ki kicsoda, de nagyjából átjött, s csak ez a lényeg.
    Sokhelyt megnevettettél...de volt amikor elszomorítittál (pl.mikor Hazza leordítitta Niallert)
    A végén én sem gondoltam volna,hogy Lou jön rá a megoldásra, de így lett. :)
    Zayn és Liam is jópofák voltak...
    Rámíjesztettél...mert Lou, Liam és Zayn is ugyan oda rakta, mint amikor történt a csere, de Niall nem a zsebébe rakta...azt hittem elszúrta, de Hála Istennek nem! :)
    Sok blogot szeretnék még tőled...
    Elolvastam már ezt, a ,,Perfect"-et, a ,,Little Diamond"-ot és a ,,Brothers Life.."-t is. Az ,,Alone"-t meg most tervezem elolvasni! :)
    Ha érdekel less be a blogomba: http://mysteriousletterstoniall.blogspot.hu

    További minden jót.
    Love, Julianna ;)

    VálaszTörlés
  50. Szavakba nem tudom önteni hogy milyen jó lett!!!! Nagyon nagyon nagy gratu és tényleg W.O.W nagyon jó lett de tényleg ügyes vagy 😃❤

    VálaszTörlés
  51. Imàdtam. Annyira jó volt, de azért kàr, hogy nem talàlkoztak Perrie-èkkel. De lènyeg a lènyeg, hogy NAGYON-NAGYON jó lett. Kôszönöm. ♥

    VálaszTörlés
  52. Köszönöm nektek:D Jó így 2 év elteltével is visszaolvasni ezeket!:)

    VálaszTörlés