2013. április 12., péntek

Chapter 16.~ - Shh, nem kell pánikolni!

Sziasztok!  Szerintem az eddigi fejezetek közül ez lett a leghosszabb. Remélem, hogy fokozom az izgalmakat, és mindenkinek elnyeri a tetszését. előző fejezethez mindössze 7 komit kaptam, jó én örülök neki, de volt már több is.
Remélem, hogy ehhez többen írtok megjegyzést!


NIALL



    Nem tudom, hol vagyok, de az biztos, hogy fekszem. Halk szuszogás hallatszott a háttérből. Valószínűleg az arcom megrándulhatott, mert valakik sugdolózni kezdtek közel a fejemhez. Egy kéz érintette meg az enyémet, majd egy másik végigsimított az arcomon. Mint valami horror filmben. A szememet nem mertem kinyitni, féltem, hogy valami olyat fogok látni, amit nem akarok. 
A történtekből pusztán annyira emlékszem, hogy mentem ki a kocsihoz, erre egyszer csak egy koppanás, és elnyelt a sötétség. Rémisztő ez az egész! Akkor engem most elraboltak? Vajon a fiúk tudják, hogy mi van velem? Mennyi lehet az idő? Kik vannak itt velem? Mit akarnak tőlem? Pénzt? Vagy.. várjunk csak.. hiszen, én most Harold Edward Styles vagyok! Ó, a fenébe! Azt hiszik, hogy Harry vagyok! 
Jaj, Niall persze, hogy azt hiszik, hiszen úgy nézel ki, mint Styles! - dorgált egy belső hang. 
ezek szerint, ha nem történt volna test csere, akkor Harry feküdne itt, és nem én. Ez egyszerűen felemelő érzés. 
Óvatosan megmozgattam az ujjaimat, majd a lábamat. A cipőm nem volt rajtam. Kezemet végighúztam a derekamtól a nyakamig magamon, majd megtapogattam a hajamat. Nadrág, és póló van rajtam, és Harold becses fürtjei is megvannak. Nyeltem egyet, majd pislogva kinyitottam a szememet. Hunyorogva ültem fel. Egy szobában voltam, jobban mondva egy szentélyben. A falak színét nem lehetett megállapítani, mert végig One Direction poszterek borították. Még az ajtót is. A polcokon 1D-s babák, és dedikált cd. "Marry me Harrys" nyakláncok lógtak le egy kisebb akasztóról, "Directioner" feliratú nyakékek mellett. Fú, ha meglátok egy nyakláncot, már feláll a hátamon a szőr.  Megborzongtam a gondolatra. Oldalra fordítottam a fejemet. Egy fotel állt az helyiségben, és benne ült két lány. Amikor megláttam őket, jóformán szív rohamot kaptam. A barna hajú lány kék szemekkel, tátott szájjal bámult rám. A vöröses hajú lány pedig barna szemeit meresztgette felém. Összesúgtak, majd újra rám néztek.
- A nagy Harold Edward Styles! - állt fel a a vörös, és közeledni kezdett felém. A nevet olyan áhítattal ejtette ki, mintha maga az Isten nevét mondaná. 
Megmozdultam, erre az ágy nyikorogni kezdett alattam. Félelmetes helyre kerültem. Most meg fognak erőszakolni, vagy mit terveznek, ha már így elraboltak?! Jó, nem mintha nem tudnám magamat megvédeni, de akkor is. Lányokat nem szokásom bántani.
- Kik vagytok, és hol vagyok? - érdeklődtem, amikor összeszedtem magamat, és megszólaltam.
- Én Rachel vagyok, Ő pedig ott Kristen - mutatott magára, majd a fotelban terpeszkedő barna hajú csajra.
- És miért vagyok itt? - folytattam a kérdezősködést, de Rachel csak leült mellém, majd mutatóujját gyengéden az ajkamhoz érintette. Ezzel jelezte, hogy maradjak csöndben.
- Shh, Harry, nem kell pánikolni! Jó helyen vagy ! Mi vigyázunk rád. A kérdéseidet pedig hagyd későbbre, most más dolgunk van - Lágyan ejtette ki a szavakat, szinte simogatott ezekkel az egyszerű kifejezésekkel.
Ezek elme roggyantak? Mit akarnak tőlem? Jól hallottam, hogy azt mondta, miszerint "más a dolguk"? Azaz? Vigyáznak rám, ezek szerint nem fognak megölni. Ha Ők nem is, de az igazi Harry megfog.
A barna hajú lány felpattant, majd a szoba egyik sarkában lévő zene lejátszóhoz lépett, és betette az Up All Night cd-t. Mire készül? Tartsak nekik koncertet? De én nem is tudom Harry dalszövegeit kívülről. A Take Me Home-ról, még csak-csak, de itt az Up All Nightról. Akkor még önmagam voltam, és legtöbbször, csak úgy voltam a színpadon.
A What makes you beautiful dallama csendült fel, majd Kristen egy édes mosollyal az arcán felém fordult.
- Ugye énekelsz nekünk?
- Én? Á, szerintem én most hazamegyek, mert Harry  ideges, vagyis Niall ideges lesz, meg a többiek - dadogtam össze vissza. Kristen és Rachel összenéztek, majd megrázták a fejüket, végül felkuncogtak. 
Olyan idióta vagy Niall - szidtam magamat gondolatban. Bármikor rájöhetnek, hogy nem az igazi Harryt ejtették fogságba! Szinte homlokon csaptam magamat esetlenségem végett.
- Olyan tüneményes vagy, amikor zavarban vagy - villantott egy ezer wattos vigyort Rachel. - Imádunk! - küldött egy puszit felém.
Ó, magasságos, kérlek ments meg! Lehetetlen, hogy ilyen őrültek is vannak a világon! 
- Öhm, köszönöm - mormoltam halkan, majd ismét felnéztem. - Ha éneklek nektek, akkor hagytok elmenni? Tudjátok, talán már két órája nem ettem semmit!
- Te mióta vagy ilyen kis has pók? - csapta össze a kezeit Kristen. - Furcsa vagy..
- Én? Hát, sokat vagyok Harry, vagyis jaj, úgy értettem, hogy nagyon sok időt töltök Niallel! - próbáltam kitörni szavaim labirintusából. Ha még egyszer ilyen baromságokat mondok, akkor még rá is jöhetnek, hogy nem Hazza vagyok.
- Ha nem látnám, hogy Harry vagy azt hinném, hogy Niall - simogatta színpadiasan az állát Rachel. Kettyóssága ellenére nem lehet egy hülye gyerek. Rendesen összerakta a dolgokat. Uram ég! Szentséges Isten! Ezek után, már csak kis idő, és rájön, hogy nem is Harry vagyok. Nyeltem egy nagyot, majd megráztam a fejemet.
- Szóval? Elengedtek, ha énekelek?
- Nem! - vágta rá Kristen a kelleténél kicsit durvábban. Ó, fenomenális! Itt fogok meghalni!
- Akkor megmondjátok, hogy mennyi az idő?
- Hajnali negyed három - bökött a fejével az ágy melletti digitális órára Rachel.
- És lányok, lennétek olyan édesek, hogy hoztok nekem valami ennivalót? - remélem, hogy Harry cukisága bejön nekik. Egy göndröcskés mosolyt vettem fel, majd belenéztem a lányok szemébe. Kristen szinte összeesett, még a lába is megremegett.
- Persze, Hazza - jött a válasz, s szinte úgy indultak el kifelé, mint akiket hipnotizáltak.
Itt az idő, Niall! 
A zsebembe nyúltam, és előkaptam a telefonomat. Szuper, hetven százalékon van, így egy ideig még bírja. Körülbelül van öt-tíz percem, hogy megírjam a fiúknak, hogy elrabolt két őrült fan.
Összesen hetvenkettő nem fogadott hívásom volt vegyesen a négy fiútól, és huszonkettő üzenetem. Nem aprózzák el a dolgokat.  Kikerestem Harry számát, és küldtem neki egy üzenetet. Közöltem vele benne, hogy még élek, és amint tudok hazajutok, mert két őrült fan fogva tart. De megoldom. Hozzátettem, ha a következő négy napban nem megyek haza, akkor kezdjék el keresni a hullámat valahol Londonban.
 Egy hirtelen ötlettől vezérelve felpattantam, és az ablakhoz léptem. A kilátás megszokott volt. Egyenesen a London Eye-ra nézett az ablak. 
Küldtem Harrynek még egy üzenetet, hogy valami emeletes házban vagyok a London Eyel szemben.
Alig küldtem el az smst, az ajtó csapódott, majd duruzsolva bejött a két lány. A telefont gyorsan a zsebembe rejtettem, és egy mosolyt vettem fel az arcomra.
- Reméljük, hogy szereted a máj krémes kenyeret - nyújtott felém egy tányért Kristen, mire én elfintorodtam. Ez komoly? Egy karéj máj krémes kenyér? Mind egy, jobb, mint a semmi.
Lehuppantam az ágyra, majd az ölembe helyeztem a tányért, és falatozni kezdtem.
- Úr isten! - kezdtett el ugrálni Rachel - Harry Styles az általam megkent máj krémes kenyeret eszi! 
- Rach, nyugalom! - tette Kristen barátnője vállára kezeit, és így próbálta nyugtatni.
- De Kris, most nézz rá! - emelte Rachel szívére a kezét. - Én meghalok! Tuti csak álmodom! Már csak Niall kéne, és minden tökéletes lenne. Elvehetne feleségül! És boldogan élhetnénk.
- Kris, Harry itt van, ne legyél ennyire kapzsi. Elég nekünk Ő is. Majd legközelebb ellopjuk a kis cuki ír manót!
Áh, szóval éppen azt vitatják, hogy engem, azaz a cuki ír manót, hogyan raboljanak el? Ez kedves. Elővigyázatos leszek, ha kijutok innen. Nincs kedvem még egyszer átélni ezt. Így is  Up All Night szól a háttérben, mintha nem hallottam volna még elégszer.
-  Ha ebben nekem is lehet egy kis beleszólásom, akkor öhm, mi lenne, ha engem elengednétek, és idehoznám nektek Niallt?
- Átgondoljuk, de ha megetted kincsem, akkor kérlek szépen feküdj le aludni. Reggelre megadjuk a választ.
- Oké.. - tágultak ki a pupilláim, majd folytattam a táplálkozást, és lelkileg próbáltam felkészülni a reggelre.




ZAYN



    Niallról este nyolc óta semmi hír, pedig már hajnali fél három van. Aggódom, megmondom őszintén. Nem szeretném, ha Niallnek bármi baja esne, hiszen a legjobb barátunk. A telefonjára rengeteg smst küldtünk, és hívtuk is, de válasz nem érkezett. Harry teljesen ki van borulva, hogy mi lelte a testét. Liamből előtört a szokásos Daddy Direction. Louis nyugodt, mert hiszi, hogy semmi baja az ír barátunknak. Én pedig mint már említettem halálosan aggódom.

- Srácok! - rontott be Hazza a nappaliba a telefonjával am kezében. - Válaszolt!!
- Na, mit ír? - pattantak fel Louis szemei.
- Idézem: Két őrült fan fogságba ejetett, ne aggódjatok, eddig még nem öltek meg. Nem sokára megoldom a helyzetet. Ha négy napon belül nem jönnék haza, akkor keressétek a hullámat London utcáin. Majd jelentkezem még. Niall. 
- Ó anyám! - csapta fejbe magát Liam. - Komolyan két fan? Vagy csak viccel?
- Nekem nem tűnik viccnek! - rázta meg a fejét Harry. - Oh, várjatok jött még egy. Olvasom. - sóhajtott, majd felolvasta a másik üzenetet is, amiben Niall közölte, hogy egy London Eye-al szemben fekvő házban van.
- Basszus, meg kell találnunk! - ugrott fel Louis.
- Szerintem nem jó ötlet az éjszaka közepén útnak indulni - ráztam meg a fejemet, míg Liam helyeslően bólintott.
- Kivárjuk a holnapot! Ha holnap estére nem tér haza, akkor másnap elindulunk, és minden London Eye-al szemben lévő házba becsöngetünk! - ismertette a terveket Liam, majd lejjebb csúszott a kanapén, és lehunyta a szemét.




13 megjegyzés:

  1. FANTASTIC!!! :DD *-* szegény Niall :d :d kíváncsi vagyok mit akarhat az a 2 őrült fan :oo :D KÖVIT MOOOST!! :3 :D

    VálaszTörlés
  2. Áhwww ♥♥ Hamar következőt, ez eszméletlen :o ♥

    VálaszTörlés
  3. ááááá....Szuper lett! ;) <3 Gyorsan kövit!!

    VálaszTörlés
  4. Wááá,nagyon jó lett! Kíváncsi vagyok mit fognak Niall-el csinálni. :) Siess a kövivel!! :)

    VálaszTörlés
  5. Valahogy nekem ezek a fanok nem nagyon elenségesek,nem akarják bántani őket. (Sem Niall-t sem Harry-t)

    VálaszTörlés
  6. úristen *________* rohadt jó:D

    VálaszTörlés
  7. Nekem sem jönnek be ezek a fanok!
    Én tuti nem ilyen lennék!! :P
    Kövit!! :3

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó *-* ...bár szerintem ez nem újdonság! :D
    Kapsz egy díjat is :) http://larrystylinsonb-romance.blogspot.hu/2013/04/1-dijam.html

    VálaszTörlés
  9. Háát ez baszottjóó lett! :D
    Ez az eddigi legjobb rész.!!!
    Nagyon ügyeees vagy. És örülök,hogy ilyen hosszura irtad,aztán a következöknél se spórolj a hellyel.;)
    Nagyon várom a köviit,ne sokáá hozd.^^

    VálaszTörlés
  10. Olyan jóóóóóóóóó!!! Várom a kövit!!! :) <3
    Kacca

    VálaszTörlés
  11. Imádom a blogod! Nagyon jó rész lett! Én is elég nagy directioner vagyok, de Harry-t sose lennék képes elrabolni! Siess a kövivel! I'm a Linzer forever!!! <3 :D

    VálaszTörlés
  12. Niall hogy kiakadt a májas kenyeren :'DD gyorsan kövit pls!<333

    VálaszTörlés