2013. március 14., csütörtök

Chapter 9. ~ Elméletek.


Sziasztok! Jaj gyermekeim! Nagyon örülök, hogy itt vagytok, és annak is, hogy én itt vagyok! Csomót csúsztam a fejezettel, de végül elkészült. Amúgy, megváltozott az írás módom ugye? Nagyon belekeveredtem a végébe, összezavarodtam, és múlt, s jelen időben írtam egyszerre... Ne haragudjatok.. Tényleg nem tudom már, hogy mi merre hány méter. Megjegyzésben írjátok le, hogy valóban megváltozott e az írás mód, avagy sem!
Tudom, ez nem lett valami hosszú fejezet, de szó szerint improvizáltam benne, hogy sikerüljön leírnom, amit szeretnék. Remélem, hogy ezek ellenére tetszeni fog! xx



HAROLD


   Ez egyszerűen felfoghatatlan. Egy tárgy?! Egy egyszerű tárgy? Lehetetlen..
Ép ésszel próbálok belegondolni a dolgokba, de nem sikerül. Hogy történhetett? Méghozzá egy nyakék miatt? A fiúk mit gondolhatnak erről? Vajon gondolkoztak már ezen? Meg kéne osztanom velük? Elég rémültnek látszanak.
Ugyanis mióta bevillant a gondolat az agyamba, tátott szájjal bámulok magam elé. A fiúk ijedten merednek rám, s némelyik a kezét lengeti az orrom előtt.
- Hazz, minden oké? - Hirtelen egy sötét szem pár mered rám. Louis, Zayn testében.
- Pe.. persze - felelem óvatosan, majd tekintetemmel végig pászom a srácokat, s arcképeiket. Végül Niallon ragadt meg a szemem. A saját arcomon..
- Mi bajod, haver? - érdeklődött Liam.
- Rájöttem! - összecsaptam a tenyeremet, s kihúztam magamat a kanapén ülve.
- Mire jöttél rá? - kérdezte Zayn, majd állát kezdte simogatni.
- Hogy lehetsz ekkora barom Zayn?! Hát arra, hogy miért vagyunk egymásban! - fakadok ki, majd újra végignézek rajtuk. Az arcuk megváltozott. Elmondani nem tudom, mennyi érzelem futott át, ezen a négy arcon ebben a pillanatban. Végül, mind felragyogtak, s körém gyűltek, mintha esti mesét akarnék olvasni nekik.
- Mondjad már - tátotta el a száját Niall.
- Hát, én úgy gondolom, hogy a nyakláncnak lehet köze mindenhez! - kezdek bele a mondandómba, majd folytatom - Mikor megvettem a nyakláncot az eladó lány rettentően furcsa volt, s amint kiléptem az ékszer boltból azonnal befutott a pult mögötti ajtón. Először nem találtam kivetni valót a viselkedésében, mert azt hittem, hogy felismert, de tévedtem. Sikerült eladni a nyakláncot, ami felforgatja az életünket. Legalábbis így gondolom. - Miután elhadartam a gondolataimat elégedetten hátradőlök a kanapén.
- Van benne valami! Mégsem vagy te annyira hülye. Ráadásul mind érintkeztünk a nyaklánccal! - dörzsölgeti Liam az állát, majd végül felragyog a tekintete. - Keressük meg az eladót!
- Ez egy csúcs szuper ötlet! - pattan fel Louis, majd az ajtó felé indulva dúdolgatni kezd.
- Állj már meg! Ez nem ennyire egyszerű! - horkanok fel.
- Hát akkor? - duruzsolja halkan Niall.
- Csak úgy odaállítunk, hogy jaj, kedves, x és y, kérem csináljon vissza minket az eredetire, mert frusztráló a barátom testében lenni? - szemöldökömet felvonva szuggerálom az előttem ülő srácokat. Immáron Lou is csatlakozott hozzájuk.
- Ebben is van valami - Liam megint csak az állát dörzsölgeti. - Érdekesen jönne ki.
- Akkor mit csináljunk?
- Nézzünk utána az interneten! Hiszen google a barátom! - emeli magasba Louis az ujját, majd elvigyorodik. Ez akkora egy idióta. Persze, majd pont a gugliban lesz benne, hogy mit tegyünk ahhoz, hogy visszakapjuk a testünket, avagy a lelkünk visszaszálljon. Nevezze mindenki úgy, ahogy szeretné. Nekem mind egy, csak vissza akarom már kapni a testemet, vele a cuki göndör fürtöket, és édes gödröcskés mosolyomat, és kidolgozott mellkasomat. Azaz vissza szeretném kapni Harold Edward Styles-ot.
- Louis - kólintotta fejbe barátunkat Liam, majd ismét elmerült gondolataiban. Rajtam kívül talán Ő az, aki rájöhet az összefüggésekre, és a dolgokra. A többieknél sötét van, mint egy elhagyatott barlangban.
- Ebben én kételkedem! - bólogat Niall mindent tudóan, majd felsóhajt.
- Mire gondolsz akkor? - kérdezem érdeklődéssel a hangomban.
- Nyaklánc? Ez viccnek is rossz, szerintem ez csakis a kínai étterem miatt lehet, ahol múlt hónapban jártunk! Tudjátok, van az a film.. - Azonnal közbevágok.
- Te idióta, hogy tudod ezt elpoénkodni? Ez komoly dolog, amúgy meg lehetetlen, hogy a kínai dolgok miatt lett, egyébként, akkor már valósznűleg előbb test csere történt volna - oktattam ki haragosan testemet birtokló haveromat, aki ezek után inkább meghúzta magát, s egy szót sem szólt.
- El kell mennünk abba az ékszer boltban, ahol Harry vásárolta a nyakláncot. Semmi egyéb különleges, és új nem került az életünkbe - magyaráz Liam.
- Igen, szerintem is - bólogat Zayn. - Mellesleg a nyaklánc is eltűnt, ez felettébb érdekes.
- Igen... - helyesel halkan Niall. Szegény, lehet, hogy bocsánatot kell, hogy kérjek tőle, amiért így leugattam a fejét.
- Rendben! Akkor irány a bolt - ugrik talpra ismét Louis, s megismétli előbbi diadalmas távozását.
- Tomlinson! Gyere vissza - kiált utána Zayn, mire Lou visszadugja a fejét a nappaliba. - Szerintem nem este kéne menni. Már biztos zárva van. Menj szépen, tedd el aludni drága testemet.
- Hogyne! - forgatja a szemeit Louis, majd leül a kanapéra - Kisimítom a ráncaidat - röhög fel hirtelen. Zayn szúrós szemeket mereszt rá.
- Nincsenek is ráncaim - mordul Boo Bearre fog csikorgatva.
- Hagyjátok abba ezt a gyerekes társalgást! - csap Liam a nappali közepén álló dohányzóasztalra. Nem szokott ingerült lenni, de most valami nagyon kihozhatta a sodrából. - Tegyük el magunkat holnapra, délelőtt meglátogatjuk ezt a boltot, rendi?  - emeli ránk Lou kék szemeit, majd eltrappol az emelet felé.
- Rendben, megyek én is - sóhajt fel Zayn, majd követi Liamet az emeletre.
- Velük tartok - vigyorog önelégülten Lou, majd elviharzik a lépcső felé.
- Megyek eszem valamit - rántja meg a vállát Niall, mire én ráemelem a tekintetemet.
Már itt sincs.
Eszembe jutott, hogy, mennyire csúnyán lehurrogtam Őt a kínais ötlet miatt. Felsóhajtottam, majd fejemet rázva követtem Őt a konyhába.
- Hallod, Nialler, beszélhetünk?
- Persze, Harry mondjad - fagyos a tekintete. Ennyire megharagudott volna?! Még igaza is van, általában mindent elviccelünk.. - Figyelek. Valami baj van? - vált egy kicsit kedvesebb hangsúlyra. Mintha magamtól kérnék bocsánatot..
- Túlreagáltam a kínais ötletedet, ne haragudj rám! - emeltem fel arcom mellé kezeit, majd hagytam leesni magam mellé.
- Jaj, Hazz, ez bánt? - villant egy ezer wattos vigyort.- Tudod, hogy nem vagyok sértődékeny! Csak kicsit bántott, hogy majdnem leharaptad a fejemet.
- Tényleg ne haragudj! Hmm.. mit szólnál hozzá, ha megengedném, hogy megtölts a hasamat? Egyél csak Niall ! - legyintek, majd én is viszonozom a vigyorát.
- Amennyit csak akarok? - Niall eltátja a száját, s úgy mered rám, én pedig csak bólintok. - Rendben, akkor jó étvágyat. Legalább felszedetek veled hat kilót - nevet fel, mire én megforgatom a szemeimet.
- Azt hiszem megyek, és én is kinyúlok az ágyban, mint egy halott tapír a réten! Nos, jó éjt Niall! - intek neki egyet, majd elhagyom a konyhát.
Nem akarom látni, ahogy megtöm engem. Nem szeretnék plusz százhúsz kilós lenni. Így is dagadtnak hisznek az emberek.
Nagyot sóhajtva felmentem a szobámba, majd egy gyors tisztálkodás után beletemetkeztem a puha meleg ágyikómba. Alig várom a holnapi ékszer boltos kis kiruccanásunkat. S kíváncsian várom a következő megpróbáltatást az életemben.


U.I.: Megjegyzésekben HOSSZÚ véleményeket kérek. Olvassátok el a fejezet elején lévő kis szöveget, tudom, hogy sokan kihagyjátok. Örülnék, ha összejönne legalább 10 megjegyzés, és 10-15 tetszik. Mellesleg az írás módról is ejthettek pár szót..






11 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a történet, ilyet még tényleg nem olvastam sehol sem, szóval ez az első ilyen témájú blog ami megfogta a tetszésemet. Igen, kicsit észrevehető, hogy a jelen- és múltidő keveredik a sztoriban, ami igazából engem teljesen hidegen hagy, amíg jó a történet. Szóval, így tovább !

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem változott az írásmódod, ugyanolyan szépen fogalmazol, és ugyanolyan jó volt a fejezet is.. :D KÖVIT!!! ♥

    VálaszTörlés
  3. Az írásmódod picit sem változott ugyan olyan szép mint eddig volt! Ez a történet nagyon eredeti még én sem olvastam vagy hallottam ilyen témájú blogról!! Kíváncsi vagyok mit fogsz ebből az egészből kihozni!! És nem baj ha picit késik! Én várok ameddig nem lesz új rész! Ha 2 nap 2 nap, ha 2 hét 2 hét!!♥♥ Tőlem nem szabadulsz egykönnyen!! :DD ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Elsőnek is, nagyon örülök hogy vissza tértél 'közénk' , már nagyon hiányzott nekem a következő fejezet :)
    Másodszor pedig, szerintem nem igazán változott az írásmódod .. Ugyan olyan szépen fogalmazol mint eddig.
    Izgatottan várom a következő feji-t.
    Siess vele!
    Pusszancs xx ♥

    VálaszTörlés
  5. Hát szia:)Imádom a történetet,hiszen eredeti és nagyon ötletes.Az írásmódod?Szerintem nem változott,még mindig ugyanolyan jó és szép,kerek. Nagyon szeretem az egész történetet,ezért mindig nagyon várom az új fejezetet,ahogy most is:DSiess;P ♥♥

    VálaszTörlés
  6. Engem kicsit zavart, hogy jeln időben volt, aztán volt pár szó, ahol meg már múltban. De ezt leszámítva nagyon tetszett, mint mindig. Szeretem ezt a blogot és napestig tudnám olvasni. Sehol nem látni ilyen blogot és (most már) hasonlót sem.
    Aztán az írásmódod szerintem nem változott, de ha mégis akkor csak is pozitív irányba. Nagyon nagyon jó! Imádom, ahogy írsz.
    Visszatérve a történetre.Szerintem eredeti és izgalmas. Aztán még nagyon érdekes is, de néha eléggé zavaros. Én már felírtam magamnak egy lapra, hogy ki kinek a testében van és amikor olvasom az új részt, magamhoz veszem. Egyébként így tényleg sokkal könnyebb :D
    Szóval röviden: érdekes, izgalmas, eredeti, egyszerű ( és nagyszerű;) ), imádom éss csak így tovább!! <3

    VálaszTörlés
  7. Imáááááááááádom kövííííííít :)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem nagyon nagyon jó lett! Az írásmódod egy cseppet sem változott, legalábbis szerintem. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Függővé tettél a blogjaiddal. Egyszerűen imádom! Mást nem tudok mondani. És édesmindegy, hogy mikor hozod a a fejezeteket. Én mindig is olvasni fogom! You know,I'm a Linzer. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon JÓ LETT!!! Ez elég hosszú vélemény? xD Várom a kövit!!! :) <3

    VálaszTörlés
  10. Nekem is nagyon nagyon nagyon nagyon kimondhatatlanul tetszik ez a rész! Az írásmódod még mindig ugyanolyan tökéletes mint volt! Nagyon egyedi ez a történet! Imádom a blogod! Siess a kövivel! I'm a Linzer 4ever! <3 :D

    VálaszTörlés