2013. február 26., kedd

Chapter 5. ~ Kétségek.


Sziasztok drága olvasóim!
Meghoztam a friss fejezetet! Remélem, hogy meglesz a 40 rendszeres olvasó.  Kitettem a 'tetszik' gombot, lehet pipálni, ha tetszett. Értelemszerűen, ha nem tetszett, akkor ne pipálj. Köszönöm az előző fejezetnél hagyott megjegyzéseket, és Bibi, köszi, hogy te vagy az első mindig.!:D
Szeretném feltüntetni, hogy készítettem a blogomhoz egy videót!
Amolyan trailert;
Ha gondoljátok, és igénybe veszitek, akkor nektek is készítek egy ilyen videót, egy e-mail az egész! Részletek ITT. (Katt az 'ITT-re.)
A fejezet:


HAROLD

    Mennyire igaza van Liamnek. Meg kell tanulnunk egymás szövegeit, különben a koncertnek annyi! Ezt, pedig nem tehetjük meg a rajongókkal, számunkra Ők olyanok, mint valami kincsek. Imádjuk Őket, mint Niall a tejbegrízt.
Azonnal a nappaliba gyülekeztünk, egy újabb megbeszélésre.
- Igazad van - nyögte lesújtva Zayn, majd megigazította a fején lévő parókát.
- Én nem fogom! - dobbantott idegesen a lábával Niall, majd sértődötten leült a kanapéra.
- Niall, idefigyelj! Nem magad miatt, a banda érdekében! Mellesleg, minden dalunkat ezerszer elénekeltük, csak próbálni kéne! - próbált a fiú lelkére beszélni Liam.
- Akkor uccu neki! - csapta össze tenyereit Louis, elégedetten indult az előszoba felé.
- Tomlinson! Hozd vissza a testemet, mert nem leszünk jóban! Mellesleg, holnap délelőttre van csak próba megbeszélve, így csak otthon tudunk próbálni addig! - magyarázott nagyban Zayn.
- Igaza van! Viszont, akkor ma senki nem megy sehova! - emelte magasba az ujját Liam, s próbált vezetőt játszani. Érdekes, Liam Louis testében van, így a mindig vicces Louis, normális lett. Ez borzasztó!
- Harapjátok le a fejemet! Itt vagyok na! Megyek, kinyomtatom a dalokat. Mit is fogunk holnap énekelni? - érdeklődött, majd elvigyorodott.
- Elkísérem! - ugrott fel Zayn, s a mű hajat a kanapéra dobva elindult Louis után az emeletre.
Végre lesz egy koncert, ahol nem kell sokat énekelnem. Persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeretek énekelni, mert imádok, csak rám is fér egy kis pihenés. Bár, jobban belegondolva, Niall pontosan ugyan úgy fogja használni a csodás hangomat, mint én szoktam, így a hangszálaim egy perccel sem tevékenykednek kevesebbet. Konkrétan ugyan annyit fogok énekelni, mint általában. Azonban, Niall hangszálai pihenni fognak, ahogy mindig. Ez gonosz volt, hisz az új albumon sok szólója van. Niallnek csodálatos hangja van! És ezt most én birtoklom. Gondolataim teljesen elterelődtek..
- Én kicsit félek ettől - szólalt meg halkan Liam, majd magára mutatott. - Mi lesz, ha elfelejtem, hogy mikor van Louis része? Mi van, ha leégünk, csak miattam?
- Haver, nyugodj meg! Minden rendben lesz! Itt bár melyikőnk hibázhat! Ne aggódj semmi miatt! - próbáltam bíztatni, s lelket önteni belé.
- Akkor is parázok - makacsolta meg magát, majd felült törökülésbe a kanapéra.
- Liam, megtennéd, hogy csinálsz valami rosszat? Idegesít, hogy ennyire nyugodtan ülsz ott! Louis sosem ennyire nyugodt! - rázta meg tökéletes tincseimet Niall, majd a helyére simította őket. Borzalmas ezt máson látni!
- Rendben! Addig is elterelődnek a gondolataim! - rántotta meg a vállát, majd hirtelen felpattant, s az emelet felé vette az irányt.


LIAM

   Kezeimet összedörzsöltem, s egyenesen Louis szobájába mentem. A szemem felcsillant, mikor megláttam a sok plüss répát, és idétlen tárgyat. Messze áll tőlem Louis agya, és baromkodásai, de kíváncsi vagyok, milyen Louisnak lenni.
Benyúltam az ágya alá, s kihúztam onnan egy cipős dobozt. Louis itt tartja a majonézt, és egyéb háztartási termékeket, amiket nem akar Niall orra elé rakni. Ezt is csak onnan tudom, hogy egyszer bújócskáztunk, és én ide bújtam, Lou ágya alá.
A cipős dobozból kiemeltem a majonézt, majd a dobozkára visszahelyeztem a tetejét, s majonézestül indultam kifelé Lou szobájából.
Zayn, s Louis Zayn szobájában ügyködtek, s nyomtatták ki a saját dalszövegeinket. Halkan beléptem a szobába. A nyomtató elég furcsa hangokat adott ki, csodálom, hogy még működik.
- Sziasztok! - villantottam egy vigyort, mire a két srác, ugrott egy hatalmasat.
- Nem is tudtam, hogy ilyen sipító hangom van! - bólintott elismerően Louis, majd a pillantása a hátam mögött tartott kezemre tévedt.
- Mire készülsz Liam?
- Á, csak megéheztem, és hoztam egy kis majonézt - rántottam meg a vállamat, majd odaléptem Louis mellé. Direkt úgy fordítottam a majonéz kupakját, hogy Louis felé menjen, majd jó erősen megnyomtam, közben pedig felnyitottam a tetejét. Louis, és Zayn egyszerre sikítottak fel.
- Liam Payne! Mit csinálsz a tökéletes testemmel!?
- Ez a vacak ragad - nyávogott Louis is.
- Mi történik itt? - tárult ki az ajtó, s lépett be rajta Niall, és Hazza.
- Liam össze majonézezett - mondta kánonban Louis, és Zayn.
- Tudtam én, hogy bízhatok benned! - veregette meg a vállamat Niall Harry kezeivel, majd elfintorodott, mikor pillantása a már kinyomtatott papírokra tévedt. Látszott az arcán a zavarodottság, s a bizonytalanság. Ő is pontosan annyira félt, mint én. Hazza nyugodtabb volt, bár nem értem, hogy mi okon. Titkon Niall dalszövegeit tanulja, vagy mi?
- Liam már gyakorol holnapra! Eddig jól játssza Louist! - húzódott Harry szája egy huncut mosolyra.
- Ezt vedd elismerésnek - mutatott rám az említett, s felkuncogott. - Amúgy készen vagyunk! - emelte fel az asztalokról a papírt, majd felém nyújtotta.
- Mit csináljak vele?
- Oszd ki! Én addig elmegyek, és rendbe hozom Zayne, baby testét! - mutatott végig magán színpadiasan, majd elvonult.
- Legalább igényes - fújta ki a levegőt Zayn, majd megvakarta a fejét, mármint a fejemet.
Pillantásom a kezemben lévő lapokra tévedt. A majonézt bedobtam Zayn kukájába, majd szétosztottam négyünk között. Felhúzott szemöldökkel tanulmányoztam Louis dalszövegeit. Nagyban reménykedem benne, hogy nem rontom el. Maximum puskát írok a kezemre, vagy valami hasonló segítséget veszek igénybe. Playbackelni viszont nem vagyok hajlandó. Az undorító, és nem a mi stílusunk, hogy átvágjuk a Directionereket.
- Hol az enyém? - lökött meg Louis, mire én az ágyra böktem. Észre sem vettem, hogy bejött, annyira belemerültem a szövegbe.
- Harry! Hiszen rettentően sok szöveged van! - fakadt ki Niall, majd arcát kezeibe temetve lecsúszott a fal mentén. - Én nem bírok ennyit tanulni!
- Nem hátrálhatunk meg! A Directionerek számítanak ránk! - csapott keményen az asztalra Harry, majd Zayn forgós székébe ült, s olvasta tovább Niall dalszövegeit.

***

   A délelőtt további része szöveg magolással telt. A nap végére teljes mértékben megtanultam Louis szövegeit, így a félelmem egy része is elmúlt. A többiek is egész jól haladtak. Bevallom, a legnehezebb dolga Niallnek és Louisnak akadt, hiszen állításom szerint Zayn, s Hazza énekli a legtöbbet az albumon.
A szememmel átfutottam a Heart attack szövegét még egyszer, majd felsóhajtottam, s papírokat magam mellé dobtam a kanapéra.
- Tudod? - érdeklődött Zayn, mire én ráemeltem a tekintetemet, s bólintottam.
- Jó neked! Nehéz szövegeid vannak - morgolódott, majd újra belemerült a papírba.


U.I.: Várok pár velős megjegyzést, hogy mennyire tetszett, avagy, mennyire nem!



11 megjegyzés:

  1. Neeeeee....én asszem sírni fogok!!! :')
    Bibi *___*
    Ott van a nevem *__*
    jujjj <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó lett /mint mindig ;) /
      Várom a kövit :) *__*
      U.I.: bööölcsen és megszállottan :D

      Törlés
  2. Csúúcs lett! Kiwi vagyok a koncerten hogy sikerül majd :D

    VálaszTörlés
  3. Aztii...nagyon kiváncsivá tettéél :DD Várom a kövvit :P ♥

    VálaszTörlés
  4. Lizibaba Payne anyu! annyira imadom az osszes blogodat h az hihetetlen!:) es sgzhwbdjzwn *-* annyira imadom szeretem a blogjaidat,meg teged is<3 /mondjuk teged ki nem?:)/ lehet masoknak most ismeretlen vagyok de Lizi jol ismer egy szupi kis kozossegbol amit ha nem hozott volna ossze nem ismernek egy csomo jofej,kedves,szep,kitarto stb..lanyt <3 imadlak bucim.<3 Detti.x

    VálaszTörlés
  5. Ez valami fanasztikó lett!! Nagyon jó és izgi!! Kövit:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett! Kíváncsi vagyok a koncertre, hogy sikerül-e nekik :D nagyon várom már a kövit :)♥

    VálaszTörlés
  7. Szia!!
    NAGYON jó lett!!!Olyan aranyosak,hogy nem akarják cserben hagyni a directionereket. *.*
    Hát ezt a majonézest nem gondoltam volna. :D De pont az ágy alá rejteni?? xD
    Várom a következő részt!!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon jó lett! Gyorsan hozd a kövit! Kíváncsi vagyok hogy sikerül nekik a koncert: D

    VálaszTörlés
  9. So purrfect *-* :$$ Remélem nem baj, hogy ilyen későn írok, de nem fértem a géphez... :'33 Remélem sietsz, különben meg babucizom a mumukádat *értelmes Sonja fej* >.< De tényleg siess ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  10. Imádom :D remélem nem lesz baj a koncerten!! :) siess a kövivel :D

    VálaszTörlés