2013. február 18., hétfő

Chapter 3. ~ Testemben a lelked!


Sziasztok! Ismét jelentkezem egy friss fejezettel! Ez remélem, hogy már izgalmasabb, mint az előző, legalábbis annak találjátok, reményeim szerintem. Köszönöm, a sok édes, aranyos, tüneményes megjegyzést! Szeretlek Titeket! Megjegyzésektől itt sem kell kímélni! Olvasóktól sem! :)
Jó olvasást!


HAROLD


   A másik oldalamra fordultam, puha ágyamban. Az éjjel során, valahogy lekerült rólam a takaró, egy hideg fuvallat csapta meg a testemet, azonnal felültem. Megborzongtam, mikor körülnéztem, s nem a saját szobámban találtam magamat. Hiszen ez Niall szobája! Nála aludtam volna az éjjel? Lehetetlen, hiszen otthon vagyunk! Miért aludtam volna Niall-nél?
Lerúgtam magamról a bal lábamra csavarodott lepedőt, s az ajtó felé vettem az irányt. Elhagytam a szobát. Amikor a fürdőszoba előtt haladtam el, s futólag belepillantottam a tükörbe, kis híján kigurultak szemeim a helyéről. Mármint, nem is az én szemeim...
Mit történt? Az éjjel során átplasztikáztattam magamat? Miért nézek ki úgy, mint Niall? Döbbentem néztem kezeimre, majd lábamra. Hiszen, ez egy teljesen más 'én'. Megszólalni nem bírtam, nagyokat pislogtam az előttem álló tükörbe.

LIAM

   Eljött egy újabb reggel. Nagyot nyújtóztam, majd kimásztam az ágyamból. Várjunk csak! Ez nem is az én ágyam, pedig határozottan emlékszem, hogy én ott aludtam el. Á, biztos, csak a fiúk hecceltek meg, mint általában. Felsóhajtottam, majd kiléptem a szobából. A fürdőszoba előtt, Niall állt a tükörrel szemben, s magát nézegette. Arcán végighúzta kezét, majd döbbenten rám pillantott, mikor meglátott.
- Louis? - kérdezte, mire én felhúztam a szemöldökömet. Értetlenül megfordultam magam körül, de Louis sehol nem volt. Ez meg miről beszél? - Ki vagy?
- Liam, hát ki lennék? - ráztam meg a fejemet, s próbáltam megérteni, hogy mi ütött a szőke barátomba.
- Akkor nem csak én! Gyere ide!
- Miről beszélsz? - indultam meg felé, majd mikor a tükör elé értem belenéztem, viszont a látvány elbizonytalanító volt. Louis tükörképével találtam szembe magamat. Kis híján felsikoltottam. Hogy lett belőlem Louis? Hova tűntem én?
- Mi a jó Isten? -  húztam végig kezemet arcomon, majd döbbenten Niallra pillantottam - Niall?
- Harry vagyok - morogta. Szemeim kitágultak a döbbenettől. Akkor nem csak én lettem Louis hasonmás?
- Harry? Mi történt velünk?


ZAYN

    Nyamnyogva fordítottam a fejemet a másik irányba. Megdörzsöltem szemeimet, majd kinyitottam őket. Megszokásból a hajamba túrtam, de nem az fogadott amire vártam. Hol a dús, tökéletes hajam? A számhoz kaptam ijedtemben, s futólépésben rohantam kifelé a szobából, ami mellesleg nem is az enyém volt. Minél előbb a fürdőszoba tükör elé akartam érni. Hol a hajam? Levágták este poénból? Rám adtak valami parókát?
A tükör előtt Louis, s Niall állt, egymásra bámulva. Egyikük sem szólalt meg.
- Ott van! Úr isten! - mutatott rám Louis, mire én felhúztam a szemöldökömet.
- Mi bajod? - idéztem felé egy kérdést, de a hangom más volt, mintha Liamet hallottam volna. Hogy megbizonyosodjam arról, hogy valóban én beszéltem, a két fiúk arrébb taszítottam a tükör elől, s belenéztem, viszont a látvány meglepő volt. Ez mi? - zakatolt a fejemben a gondolat.
Miért nézek ki úgy, mint Liam Payne? Hol a csodálatos testem?
- Miért nézek ki úgy, mint Liam? - rémült tekintetemet, Louisra, s a mellette álló Niallre néztem.
- Nem csak te ébredtél már testben! Harry vagyok, Ő pedig Liam! - magyarázta Harry, aki Niallnek nézett ki.
- Ja - erősítette meg az igazi Liam.
- Várjunk csak, ha én Liam vagyok, akkor ki van az én testemben? - vágtam elgondolkodó arcot. A kérdésemre perceken belül választ kaptam, mikor 'kiléptem' a szobámból.


LOUIS

  - Jó reggelt srácok! - köszöntöttem őket fáradt hangon, miután kijöttem a szobámból. Annyira kómás vagyok, azt hittem, hogy nem is a saját szobámban vagyok.
- Jó reggelt, öhm.. ki is vagy? - érdeklődött Liam, mire én elfintorodtam.Nem tudja, hogy ki vagyok? Megbolondult, vagy mi a franc?
- Louis vagyok! - feleltem bosszúsan, majd végül felnéztem a Liam mellett álló... Louisra?! Mi? Hiszen Louis én vagyok! Tudtommal nincs iker testvérem! - Mi folyik itt?
- Én tükörbe néznék a helyedben - mutatott a tükörre Niall, mire én felhúztam a szemöldökömet, s kíváncsiságom felülkerekedett. A tükörhöz léptem, de mikor megpillantottam arcképemet, elszörnyedtem. Az arcom borostás volt, hajam az égnek meredt, de a legszörnyűbb, úgy néztem ki, mint Zayn! Hogy lettem Zayn?
Rémültem pillantottam vissza a másik három srácra, akik csak bólogattak.
- Liam vagyok - vigyorodott el szexi mosolyommal Liam.
- Harry vagyok - fakadt ki Niall.
- Én pedig Zayn vagyok! - dörzsölgette homlokát a Liam kinézetű fiú.
- És merre van Niall? - húztam fel a szemöldökömet, vagyis Zayn szemöldökét.
Elég muris helyzet alakult ki, szerintem vicces lesz egymás testében élni. Egy elégedett vigyor terült szét a képemen, Zayn Malik lettem!
- Valaki szólított? - szólalt meg egy rekedtes hang Harry szobája felől.


NIALL

   Arra keltem, hogy valaki a nevem szólít. Fáradtan kimásztam az ágyból, még mindig csukott szemmel, majd mikor eltántorogtam az ajtóig, kitártam azt, s kiléptem rajta. A hajam csikizte a homlokomat. Ez érdekes, ilyen még sosem volt!
- Valaki szólított? - szólaltam meg rekedtes hangon, mire rögtön a torkomhoz kaptam a kezemet. Megfáztam, vagy mi a jó ég? Semmit nem értettem. Felnéztem az előttem álló négy srácra, de mikor megpillantottam magamat majdnem dobtam egy hátast a meglepettségtől.
- Iker testvérem van? - tettem fel a következő kérdésemet, de válasz erre sem jött, csak Liam mutogatott, hogy nézzek bele a tükörbe. Szófogadóan léptem a fürdőnek háttal, majd belenéztem a tükörbe. Göndör fürtjeim, és gödröcskéim voltak. Na álljon meg a menet! Miért nézek ki úgy, mint göndörke?
- Miért vagyok én Harry? - tekintetemet végigfuttattam a többi srácon, mire Ők egyszerre kezdtek hadarni. - Csönd! Így semmit nem értek!
- Azért vagy te én, mert én te! - magyarázott a hasonmásom.
- Mi van?
- Én vagyok Harry, te pedig Niall, egymás testében vagyunk! - fejtette ki a testemet birtokló Harry.
- Én pedig Liam vagyok - nyitotta szét karjait Louis, aki valójában Liam volt.
- Én pedig Zayn - csúszott le a fal mellett a Liam kinézetű, s arcát térde közé rejtette.
- Én Louis! - emelte magasba a kezét Zayn hasonmás, majd leejtette újra maga mellé.
- Mégis mi történt? Hogy lettünk egymások? - tettem fel egy kérdést kicsit értelmetlen módon.
- Testemben a lelked! - húzta végig drámaian a kezét a levegőben Zayn hasonmás, aki a való életben Louis volt.


U.I.: Infó: Amikor azt írom, majd a további részekben, hogy pl. Louis mondta, akkor Louisra gondolok, aki testileg Zayn. Azaz Louis mondja, csak Zayn testéből.

14 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ja és nagyon izgi lett bár a végére már azt se tudtam ki kicsoda :D
      de most leírtam egy lapra úgyhogy már könyebb lesz olvasni :D
      NAGYON VÁROM A KÖVIIIIT *-*

      Törlés
  2. Szuper lett!! Csak így továáb ♥ Várom a kövvit :D

    VálaszTörlés
  3. Kicsit összezavarodtam :"D Tehát: Zayn lett Liam, Harry Niall, Niall Harry, Liam Louis, és Louis meg Zayn, ugye? >.< Amúgy nagyon jó lett :P Igazán tetszik ♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. WOW ez egyre erdekesebb..
    Vegere kicsit elvesztettem a fonalat :-D
    De nagyon tetszik <3

    VálaszTörlés
  5. Hú...............Álllati lett!! :D
    Nagyon várom a folytatást!!

    VálaszTörlés
  6. HUHÚÚÚÚÚÚ! Erre aztán tényleg nem számítottam! :D Érdekes, de szerintem Niall járt a legjobban! ;) Hamarr kövit, "Különben dühbe jövünk" :D

    VálaszTörlés
  7. nagyon jóó!! *----* és nem kavarodtam bele *-* :33 xdd hamar köviiit! ;D

    VálaszTörlés
  8. összeleszek zavarodva. inkább azt ird majd oda, hogy ténylegesen ki mondta

    VálaszTörlés
  9. Szerintem senki lelki világát nem sértem meg azzal, ha teljesen kiírom, hogy EZ KURVA JÓ LETT !!! úristen, ez..KURVA JÓ, na nem tudok jobb szót rá :DD Imádom :P

    VálaszTörlés
  10. össze vagyok most zavarodva... nagyon jó rész :) de én végig röhögtem az egész részt mert nagyon vicces volt már bocsi :D gyorsan hozd a kövi részt :))

    VálaszTörlés
  11. áááááááááááááááááá
    sntem tök jó lett bár a végére elvesztettem a fonalat,hogy ki kicsoda

    VálaszTörlés
  12. nagyon jó lett .:) összezavarodtam hogy ki kicsoda,de télleg Niall járt a legjobban :P

    VálaszTörlés