2013. február 13., szerda

Chapter 2. ~ Kezdődik!


Sziasztok! Őszintén bevallom, abban reménykedem, hogy akik eddig feliratkoztak, és figyelemmel kísérték a blogot, azok továbbra is így tesznek! Remélem, hogy elmentettétek könyvjelzők közé vagy akár hová felírtátok a címét, mert szükségem van rátok! <3 Megjegyzéseket várok! Továbbá, lehet feliratkozni, s chaten írni, ha kérdés van!



HAROLD

   Az este eljöttével, a srácok egyenként dőltek ki. A kanapén elterülve hallgattuk valami Latin-Amerikai sorozatot. Megszokhattam volna már, hogy Niall kedvéért folyton ilyeneket nézünk, hiszen Ő odavan ezekért a felettébb izgalmas műsorokért.
Zayn, Liam, Louis és Niall már az álmok tengerében sodródott, mikor feltápászkodtam eddigi helyemről, s nyújtózkodni kezdtem. Az izmaim teljesen elgémberedtek a sok üléstől. Egészségtelen életmód.
Mikor már javában megnyújtottam elzsibbadt végtagjaimat, az emelet felé vettem az irányt, hogy lezuhanyozzak. Szobámba érve ledobtam a ruháimat, majd felkaptam a törölközőmet, bokszeremet, s megindultam a fürdő felé. Éppen, hogy beléptem a kicsempézett helyiségbe, amikor eszembe jutott, hogy a nyakamban lóg a ma beszerzett új ékszerem. Csináltam egy 360 fokos fordulatot, majd a fürdő ajtóval szemben lévő fiókos szekrényre helyeztem a nyakláncot, s még belepillantottam a szekrény felett helyezkedő ovális alakú tükörbe, majd becsuktam magam mögött a fürdőszoba ajtót.

ZAYN

   Hunyorogva nyitottam ki szemeimet, a szobában sötét honolt, a tévében pedig valami sorozat játszódott. Nagyot nyújtóztam, majd felálltam, s az emelet felé indultam. Úgy gondoltam, elég ha reggel lecsutakolom magamat, fáradt vagyok már ehhez. A fürdő előtt sétáltam el, mikor hirtelen megtorpantam, s fürdővel szemben lévő fiókos szekrényre néztem. Összehúztam a szememet, s nagyokat pislogva néztem a papír repülős medálra. Olyan volt, mint valami mágnes, elmondhatatlan erővel vonzott magához. A fiók elé léptem, s kezembe vettem a nyakéket. Felnéztem a szekrény fölött lévő tükörbe, s az ékszert a nyakamhoz helyeztem. Nem kapcsoltam össze, csak odapróbáltam. Különleges érzés kerített magába. Meghallottam, hogy a fürdőben elzáródik a csap. Valószínűleg Hazza zuhanyzott, esetleg fürdött. Az Ő szokása, órákig áztatni a fenekét.
A nyakláncot visszatettem a szekrényre, majd betrappoltam a barlangomba.


LIAM

   Egy sikolyra ébredtem. Mi a  franc történt már megint? Ki öl kit?! Felültem, s körülnéztem. A fiúk aludtak körülöttem, kivéve Zaynt, és Harryt.  Ők már biztos eltámolyogtak a szobájukig.
A tévé felé kaptam a fejemet, amiben valami féle horror-film ment. Szóval innen származik a sikítás, amit hallottam, nyugtáztam magamban a gondolatot, majd felálltam, s a szobám felé vettem az irányt, ami Harold bunkerja mellett helyezkedik.
A szobámba beérve, rögtön az ágyam felé indultam. Túl fáradt vagyok már a zuhanyzáshoz, majd holnap reggel, mint mindig. Szokásommá vált, az utóbbi hónapokban a reggeli zuhany, mert este mindig sokáig fent voltunk, s erőm már nem volt bajlódni.
Az ágyamhoz mentem, hogy átöltözzem a pizsamámba. Az ágyhoz érve, a fejemet oldalra döntöttem a meglepettségtől. Mégis, hogy kerül ide Harry nyaklánca? Ráadásul pont az én ágyamban? Csak nem elrejtette nekem valami meglepetést? Esetleg, előugrik valahonnan? A nyakéket a kezembe vettem, majd benéztem az ágy alá, függöny mögé, még az ablakon is kikukucskáltam. Harry sehol nem volt.
A kezemben tartott nyakláncot az éjjeli szekrényemre helyeztem. Gondoltam, majd reggel visszaadom a tulajdonosának. Átöltöztem a pizsamámba, majd bedőltem az ágyamba. Kész hulla voltam, fárasztó nap volt ez a mai. Az éjjeli szekrényemen lévő nyakláncon még végigfuttattam a pillantásom, majd leoltottam a lámpát. Érdekes.. meglehetősen érdekes.

LOUIS

   Gyorsan pattantak fel a szemeim, mintha egy tűt szúrtak volna a fenekembe olyan gyorsan pattantam fel. Megint azt álmodtam, mint tegnap. Egy erdőben futok, körbe, körbe, és kerget valami elmebeteg. Wá, megráztam a fejemet, s próbáltam szép dolgokra gondolni. Lassan, már aludni sem merek,  rém álmok gyötörnek. Olyan érzésem van, hogy valami új dolog fog következni. Bár, lehet, hogy csak én vagyok ilyen paranoiás, esetleg agyamra ment a sok butaságom.
Ismét ráztam egyet a fejemen, majd kihúztam magamat, s körül tekintettem a nappalin. Niall édesen bóbiskolt az egyik fotelben. Vállat rántottam, majd megindultam a bejárati ajtó felé.
Muszáj lesz kicsit kiszellőztetnem a fejemet, borzasztóan rosszul vagyok. Általában a hülyeségen jár a fejem, még ilyenkor is, de most valahogy nem megy. Ki vagyok fáradva. Olyan vagyok, mint valami szamár, aki megérzi a változást, mert majd szét robban a fejem. Már csak 'iáznom' kéne!
Kitártam az ajtót, s kiléptem a friss levegőre. Egy enyhe lég áramlat az arcomba csapott, belőlem jóleső bizsergést kiváltva. Az ajtót nyitva hagytam, had menjen a házba is egy kis friss levegő, úgy is elég oroszlán szag terjeng benne.
Lábaimat egymás után előrerakva lépkedtem az udvaron, a földet fixírozva. Léptem volna előre, de megakadt a szemem egy fűben heverő csillogó tárgyon. Lehajoltam, s felemeltem. Jé, hiszen ez Harold barátom legújabb szerzeménye. Hogy kerül ez ide? Csak nem kijött sétálni, s elhagyta? Mondjuk, Hazzától bármi kitelik. A nyakláncot a zsebembe rejtettem, s elkönyveltem magamban: holnap a kezébe nyomom, s közlöm vele: Te béna, megint elhagytál valamit!

NIALL

   Hirtelen kaptam kezeimet a hasamra. Hiszen éhezem! Pislogtam párat, majd felnyitottam szemeimet. Remek volt szunyókálni, vajon mennyi lehet az idő? Kinyújtottam a kezemet, hogy megnézzem a kar órámat, de lesújtva tapasztaltam, hogy nincs is kar órám. Kénytelen voltam felülni, s körülnézni. Csak a tévé zaja adott ki kísérteties hangokat. Mit néztünk mi, amin bealudtam? Mármint.. bealudtunk, mint látom. A többiek valószínűleg már alszanak, csak én lehet ennyire szerencsétlen, hogy itt hagynak egyedül, a sötétben, egy horror film előtt.
Felálltam. Az első utam a konyhába vezetett. Mint már említettem, szörnyen megéheztem. Az ételek gyönyörű tár helyén felkapcsoltam a villanyt, majd kutatni kezdtem a hűtőben. Gyorsan összedobtam egy sajtos, sonkás szendvicset. Az asztalhoz ültem, s egy nagy harapásokkal pusztítani kezdtem, a finomságot. Miután betermeltem, hátradőltem a széken. Az asztalt kezdtem tanulmányozni, majd valami elvonta a figyelmemet. Harry papír repülős nyaklánca a tányérom mellett feküdt. Ez meg, hogy kerül ide? Á, biztos kijött inni, egy pohár vizet, és itt felejtette. Tenyerembe eresztettem a nyakéket, majd zsebre vágtam. Holnap meglepem vele !




20 megjegyzés:

  1. Most komolyan... Ezek után nem merem majd levenni magamról az én papírrepcsis nyakláncomat, mert az is elkóborol ._. O.o xdd
    Nagggyon jó lett, örülök, hogy hamarabb hoztad:D Ügyi vagy ^^

    VálaszTörlés
  2. ööö.. legközelebb ha erősködünk, hogy tedd fel és tudod hogy ilyesmi rész, akkor Ne tedd!
    egyetlen egy horrorfilmen nem tudok megijedni, de ez bizarr volt :/..
    1. gondolatom: Hazza a fürdőben.. hm...
    2. Zayn elveszi? aztán nem:D
    3. Louis: lehet ennyi esze, hogy azt higgye, kiment sétálni? és ő? kimegy hajnalban sétálni (most hajnal van:D)
    4. Niall: én is éhes vagyok!!!! De nagyon:((
    amúgy: most csak mégnagyobb szenvedés az a pár nap, amig lesz új:/ DE, nagyon jó lett:D:D
    Szandra voltam fb-ról:D xd

    VálaszTörlés
  3. Ez egyre érdekesebb és érdekesebb....Már kíváncsi vagyok :D wáá hamar megöregszem :OO xDD

    VálaszTörlés
  4. haha nagyon király lett :DD bár nem olyan izgi mint vártam :oo de ez nem lényeg, mert a kövi tuti igibb lesz :3 :DD szóval tudom h csak vasárnap vagy hétfőn lesz új rész de azért siess! :DD

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett...Oly horror filmes hangulata volt...:DDD
    Hamar kövit,mert nagyon jó lett!! :))

    VálaszTörlés
  6. Esküszöm miközben olvastam, egyfolytában az asztalt tanulmányoztam,hát ha elém kerül Hazza papírrepcsis nyaklánca. De nem. Ez a rész felcsigázott, szinte már hátborzongató volt az egész. Remélem nem fognak gyötörni rémálmok, mint Louis-t :DD
    Siess a következővel! xox

    VálaszTörlés
  7. juuuj erről a nyakláncról a Scooby Dooból a Macskaszörnyes rész jutott eszembe mikor a néni fölkelt az éjszaka és ott volt a macskaszörnyes medál :D nagyon jó lett :) siess a kövivel :))

    VálaszTörlés
  8. Úristen ez bizzar!! És ijesztő!! Mi lesz még itt?? Gyorsan hozd a kövit vagy meglátogatlak álmodban aztán olyan leszel mint Louis!! :DD ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    xx

    VálaszTörlés
  9. Szia! most találtam a blogod és hát ez egy kicsit félelmetes volt nekem h a nyaklánc csak úgy elkóborolt :D már kíváncsi vagyok a folytatásra gyorsan kövit :D

    VálaszTörlés
  10. imadom kovit gyorsan. Kivancsi vagyok mi lesz meg itt. Alice

    VálaszTörlés
  11. nagyon jó de csak mondom hogy ha 360 fokos fordulatot vesz akkor ugyanarra fog nézni 180-at írj mert 360-al nem értelmes.:/ de amugy nagyon jó lett az egész story.:D

    VálaszTörlés
  12. Éééssss persze,hogy most is a 13. vagyok.Bár a tegnapihoz képest ez javulás :D
    Na akkor a rész az nagyon jó és rájöttem,hogy nem biztos hogy valaha is veszek papírrepcsis nyakláncot.Túl ilyeztő :D
    Olyan horror filmes hangulatom volt.Szegény Loui :(
    Niall édesen szunyókált a fotelban...jajj olyan cukin képzelem el *-*
    És...úgy szeretem amit írsz és téged is szeretlek <3 :)

    VálaszTörlés
  13. OMG! :oo Mi fog történni? :D o.O Annyira jó lett, nagyon merem ajánlani, hogy siessél! :"D Első gondolat, miután végigolvastam: Ki fogja neki odaadni? :P

    VálaszTörlés
  14. http://1d1d1d1d1d1dd11dd11d1d1d1d1d1d1.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Én az előző blogodat vagyis a Little Diamonds-ot is imádtam és most már ezt is imádom!! Nagyon ügyi vagy! Eléggé sejtelmes ez a sztori és a vége felé rájöttem hogy nekem kell olyan nyaklánc! Jézusom már engem is megfertőzött!!! Siess a kövivel mert megöl a kiváncsiság! <3 :D

    VálaszTörlés
  16. Aztii *-* Imááddom ♥ Kérleek siees a kövivel :DD

    VálaszTörlés
  17. Vá ! Tök jó *.* hát borzongató de nagyon szuper *-* siess a kövivel *-*

    VálaszTörlés